Gül Bahçemiz

Callisto

Temet Nosce
Kayıtlı Üye
Sabırla açmasını beklediğim güllerim var benim

Ellerimle diktim gönül bahçemize

Varlığın onlara umut oluyor

Dünyanın en güzel bahçesiydi yuvaları

Artık sensizliğin kışında donuyorlar
Sıcacık bi gülümsemene hasretler

Eskisi gibi değil artık buralar

Lütfen onlara su ver sevda

İnadına yaşatalım onları

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] :dusistan:

Son düzenleme:
---> Gül Bahçemiz

[MENTION=156354]Herodot[/MENTION] mutluluktan gözlerimden yaş akıyo şu an çok duygulandım çok teşekkür ediyorum çok ince bir insansın zaten böyle bir incelikte ancak senden beklenir

Son düzenleme:
---> Gül Bahçemiz

+rep.. cok guzel bir jest olmus. Konu iceriligini bilmeden konuyu senin actigini ve amator siirler bolumu oldugunu gorunce hemen daldim iceri :) yuregine saglik cok guzel olmus.

---> Gül Bahçemiz

[MENTION=156354]Herodot[/MENTION] mutluluktan gözlerimden yaş akıyo şu an çok duygulandım çok teşekkür ediyorum çok ince bir insansın zaten böyle bir incelikte ancak senden beklenir

beğenmene sevindim sevda, bu benim ilk şiirim.. seni mutlu edebildiysem ne mutlu bana.. : )

+rep.. cok guzel bir jest olmus. Konu iceriligini bilmeden konuyu senin actigini ve amator siirler bolumu oldugunu gorunce hemen daldim iceri :) yuregine saglik cok guzel olmus.

çok teşekkür ederim, okuyan gözlerine sağlık.. :hi:

---> Gül Bahçemiz

beğenmene sevindim sevda, bu benim ilk şiirim.. seni mutlu edebildiysem ne mutlu bana.. : )

ilk şiirin olmasına ragmen çok başarılısın ve ilk şiirini bana yazman beni dünyanın en mutlu insan yaptı levent çok şık bir jest gerçekten[ hala gözlerim doluyo bu şıklık karşısında/B]

---> Gül Bahçemiz

Lale orkide istemiyorum kucak dolusu
Elinden gelicek tek bir gülü
Verecegin günü bekliyorum
Evet diyorum duyuyorum yüreginin sesini
Nerde güllerim
Tek bir gül sadece senin elinden istiyorum

[MENTION=156354]Herodot[/MENTION] baş harflerini bakarmısın

Son düzenleme:
---> Gül Bahçemiz

Lale orkide istemiyorum kucak dolusu
Elinden gelicek tek bir gülü
Verecegin günü bekliyorum
Evet diyorum duyuyorum yüreginin sesini
Nerde güllerim
Tek bir gül sadece senin elinden istiyorum

[MENTION=156354]Herodot[/MENTION] baş harflerini bakarmısın

tek bir gül istiyorsun demekki ,o zaman dünyanın en güzel gülünü bulup vermeliyim sana.. o gül bile sana layık olmaz sevda. sen herşeyin en güzelini hakediyorsun, tertemiz bir yüreğin olduğundan şüphem yok.. adıma şiir yazman beni çok mutlu ettti.. net sorununu çözmene çok sevindim.. artık burdasın ya, yeni şiirlerimi yazmamam için bir sebep kalmadı.. :)

---> Gül Bahçemiz

[tQUOTE=Herodot;4548067]tek bir gül istiyorsun demekki ,o zaman dünyanın en güzel gülünü bulup vermeliyim sana.. o gül bile sana layık olmaz sevda. sen herşeyin en güzelini hakediyorsun, tertemiz bir yüreğin olduğundan şüphem yok.. adıma şiir yazman beni çok mutlu ettti.. net sorununu çözmene çok sevindim.. artık burdasın ya, yeni şiirlerimi yazmamam için bir sebep kalmadı.. :)[/QUOTE]

[MENTION=156354]Herodot[/MENTION] o tek gül senin elinde olunca zaten dünyanın en güzel gülü olur levent sende öylesin dünyanın en beyefendi insanlarındansın şiirim pek güzel olmadı ama senin kadar yetenekli degilim napayım evet artık burdayım yeni şiirlerini özlemle bekliyorum:eda::eda::eda:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri