Sahibi sıkı bir F.Bahçe taraftarı olan 4 yaşındaki safkan İngiliz atı, katıldığı ilk yarışta sondan ikinci oldu. Atın sahibi Orhan Hadioğlu, “Bizim attan umutluyum ama futbolcu Güiza’dan değilim” dedi.
FENERBAHÇE’nin İspanyol santrforu Daniel Güiza futbol sahalarında başarısızlığı ve yaşadığı sorunlarla gündemden düşmezken adaşı olan at da pistlerde nal topluyor. İlk yarışında sondan ikinci olan 4 yaşındaki safkan İngiliz atın sahibi Orhan Hadioğlu’na Güiza’yı sorduk.
- Güiza başarısız bir at mı?
- Başarısız değil, şanssız. Tıpkı F.Bahçeli Güiza gibi şanssızlıklar yaşıyor.
- Atın yaşı daha genç, başarılı olma şansı yok mu?
- Bizim atımız Güiza başarılı olacak ama F.Bahçeli Güiza’dan umutlu değilim.
King Alex bize çok yarış kazandırdı
- King Alex çok başarılıydı, şampiyondu. İki yıl sonra tayları gelecek. O atım 1 sezon koştu, bana 300-400 bin lira para kazandırdı. Gerçekten Alex kadar başarılıydı.
- Yeni atınızın adını Güiza koyduğunuz için pişman mısınız?
- Güiza’nın bu hale geleceğini bilseydik, tabii ki koymazdık. Çok başarılı olacak diye koyduk ama o da futbolcumuz gibi çıktı.
Kaynak: Hürriyet
FENERBAHÇE’nin İspanyol santrforu Daniel Güiza futbol sahalarında başarısızlığı ve yaşadığı sorunlarla gündemden düşmezken adaşı olan at da pistlerde nal topluyor. İlk yarışında sondan ikinci olan 4 yaşındaki safkan İngiliz atın sahibi Orhan Hadioğlu’na Güiza’yı sorduk.
- Güiza başarısız bir at mı?
- Başarısız değil, şanssız. Tıpkı F.Bahçeli Güiza gibi şanssızlıklar yaşıyor.
- Atın yaşı daha genç, başarılı olma şansı yok mu?
- Bizim atımız Güiza başarılı olacak ama F.Bahçeli Güiza’dan umutlu değilim.
King Alex bize çok yarış kazandırdı
- King Alex çok başarılıydı, şampiyondu. İki yıl sonra tayları gelecek. O atım 1 sezon koştu, bana 300-400 bin lira para kazandırdı. Gerçekten Alex kadar başarılıydı.
- Yeni atınızın adını Güiza koyduğunuz için pişman mısınız?
- Güiza’nın bu hale geleceğini bilseydik, tabii ki koymazdık. Çok başarılı olacak diye koyduk ama o da futbolcumuz gibi çıktı.
Kaynak: Hürriyet