Güiza dalga geçiyor!

karagümrük

Kayıtlı Üye
Sahalara dönüşünün 2-3 ayı bulacağını söyleyen Guiza, bir yandan da yardım maçı oynuyor.

386791.jpg


Topuğundan ameliyat olduğu için ligin ilk yarısında forma giyemeyen Daniel Güiza, tatil için gittiği ülkesinde adeta Fenerbahçe Yönetimi’yle dalga geçiyor. Bir süre önce yaptığı açıklamada, sahalara dönüşünün en az 2-3 ayı bulacağını, hatta doktorların futbol yaşantısının sona erebileceğini söylediğini dile getiren İspanyol yıldız, ülkesinde 2. kez bir yardım maçına çıkarak herkesi şaşırttı.

26 Aralık’ta Cadiz Kenti’nde Marcos Carribero isimli çocuğa yardım amacıyla düzenlenen gösteri maçında oynayan Güiza, bu kez çocuklara oyuncak yardımı yapılması amacıyla organize edilen gösteri maçında yer aldı. İspanyol sanatçı, matador ve futbolcuların katıldığı maçta forma giyen Güiza, bu davranışıyla yöneticilerin büyük tepkisini çekti.

Fanatik
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst