GS'ye mor forma geyikleri :)

Galatasaray'ın yeni sezon için hazırlattığı mor formalar internette büyük bir geyik muhabbeti patlattı.

Kadıköy’den öneri! ‘Pembe yakışır’

Galatasaray’ın yeni sezon için sponsoruna hazırlattığı ‘mor’ formalar taraftarlardan tepki aldı. Sarı-kırmızılı futbolseverlerin büyük bölümü internet sitelerindeki forumlarda formalarla ilgili olumsuz görüş belirterek sarı-kırmızılı kulübü eleştirdi. Çoğunluğu Fenerbahçeli olan internet kullanıcıları ise yeni formalarla ilgili ilginç ifadeler kullandı.

İşte seçme mesajlar:

- Bundan sonra, “Haydi Milkalar” diye mi bağıracağız? Sayın Polat, aslanlarımızı geri istiyoruz.

- Acaba Fenerbahçe derbilerinden sonra yüzleriyle uyum sağlamak için mi bu rengi seçtiler?

- Kim hazırlıyorsa bu formaları katlediyor Galatasaray’ı.

- Yeni sezonda çubuklu forma yok, mor forma var. Bu nasıl iş akıl erdiremedim.

- Kadıköy forması

- sonunda GS farkını yine ortaya koydu veee Mor İnek'de oldu kutlarım!

- Daha neler göreceğiz ben hiç mor aslan görmemiştim. bunlar nasıl aslan anlamadım.

- Mor menekşe MORarmaya ne kadar meraklı bir takım bu GS tebrikler gerçekten

- o renkten güzel bikini olur

-Galatamoray'ın yeni rengi çok HOŞ!

-şortlarada fırfır ekleselerdi

- 10 numara olmus tam Kadıköylük

-Wadaaaaaa )) formadaki reklamı da artık yapıkrediden alırsınız mor aslancıklar ))

-Feminist hareket sizinle gurur duyuyor

-Mor ve ötesi Mor renk kullanmak çok akıllıca olmuş cincon için zaten maçlardan sonra morarıyorlardı şimdi 90 dakika beklemek zorunda kalmayacaklar

-Morda güzel ama pembe yakışır gence

-O mor ne yaw o formayla maça çıkarsak teletabiler gibi oluruz savunmaya bakın servet ve gökhan zan morlar içinde -worldcard ın vadaa sına benzemiş

hahahahahaha

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri