GSSTORE Ali Sami Yen Spor Kompleksinde
Rock SouL Kayıtlı Üye 7 Şub 2012 #2 ---> GSSTORE Ali Sami Yen Spor Kompleksinde Ben de az önce buna bakıyordum Süper olmuş, kalite kokuyor. Hayırlı olsun. Bu da benden;
---> GSSTORE Ali Sami Yen Spor Kompleksinde Ben de az önce buna bakıyordum Süper olmuş, kalite kokuyor. Hayırlı olsun. Bu da benden;
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 7 Şub 2012 #3 ---> GSSTORE Ali Sami Yen Spor Kompleksinde bence de iyi senden önce davranıp konuyu paylaştım
Rock SouL Kayıtlı Üye 7 Şub 2012 #4 ---> GSSTORE Ali Sami Yen Spor Kompleksinde InnoCence' Alıntı: bence de iyi senden önce davranıp konuyu paylaştım Genişletmek için tıkla ... "Söz konusu Galatasaray ise gerisi teferruattır"
---> GSSTORE Ali Sami Yen Spor Kompleksinde InnoCence' Alıntı: bence de iyi senden önce davranıp konuyu paylaştım Genişletmek için tıkla ... "Söz konusu Galatasaray ise gerisi teferruattır"
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 7 Şub 2012 #5 ---> GSSTORE Ali Sami Yen Spor Kompleksinde Rock SouL' Alıntı: "Söz konusu Galatasaray ise gerisi teferruattır" Genişletmek için tıkla ... hıhı
---> GSSTORE Ali Sami Yen Spor Kompleksinde Rock SouL' Alıntı: "Söz konusu Galatasaray ise gerisi teferruattır" Genişletmek için tıkla ... hıhı
M Mastor Kayıtlı Üye 7 Şub 2012 #6 ---> GSSTORE Ali Sami Yen Spor Kompleksinde Dünya sıralamasında 1. olan tek ve ilk türk takımı. Daha ne olsun. Hep söylerim, oraya bile yazmışlar : )
---> GSSTORE Ali Sami Yen Spor Kompleksinde Dünya sıralamasında 1. olan tek ve ilk türk takımı. Daha ne olsun. Hep söylerim, oraya bile yazmışlar : )