http://www.youtube.com/watch?v=9Wk2s4QUJnA
'hayaL Bayan Üye 8 Eki 2012 #2 ---> Grup yagmur-ya oldur benı ya sev yenıden [MENTION=54256]Mastor[/MENTION] bak senin damar şarkılara benzemez ama güzeldir)
---> Grup yagmur-ya oldur benı ya sev yenıden [MENTION=54256]Mastor[/MENTION] bak senin damar şarkılara benzemez ama güzeldir)
leylmira Bayan Üye 8 Eki 2012 #3 ---> Grup yagmur-ya oldur benı ya sev yenıden Kulaklığımı taktım ilk defa dinliyorum. Ben beğendim eline sağlık Berat ne anlar bu şarkılardan
---> Grup yagmur-ya oldur benı ya sev yenıden Kulaklığımı taktım ilk defa dinliyorum. Ben beğendim eline sağlık Berat ne anlar bu şarkılardan
'hayaL Bayan Üye 8 Eki 2012 #5 ---> Grup yagmur-ya oldur benı ya sev yenıden leylmira' Alıntı: Kulaklığımı taktım ilk defa dinliyorum. Ben beğendim eline sağlık Berat ne anlar bu şarkılardan Genişletmek için tıkla ... ) Bende çok begendim dün belki 50 sefer dinlemişimdir ) Mastor' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Begendin hiçç kıvırma hıhh
---> Grup yagmur-ya oldur benı ya sev yenıden leylmira' Alıntı: Kulaklığımı taktım ilk defa dinliyorum. Ben beğendim eline sağlık Berat ne anlar bu şarkılardan Genişletmek için tıkla ... ) Bende çok begendim dün belki 50 sefer dinlemişimdir ) Mastor' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Begendin hiçç kıvırma hıhh
M Mastor Kayıtlı Üye 8 Eki 2012 #6 ---> Grup yagmur-ya oldur benı ya sev yenıden Şeyime hitap etmiyore.
'hayaL Bayan Üye 13 Eki 2012 #7 ---> Grup yagmur-ya oldur benı ya sev yenıden Mastor' Alıntı: Şeyime hitap etmiyore. Genişletmek için tıkla ... Hitap etmeyen yerini değiştir öyleyse )
---> Grup yagmur-ya oldur benı ya sev yenıden Mastor' Alıntı: Şeyime hitap etmiyore. Genişletmek için tıkla ... Hitap etmeyen yerini değiştir öyleyse )
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 13 Eki 2012 #8 ---> Grup yagmur-ya oldur benı ya sev yenıden bende ılk defa dınlıyorum begendm
'hayaL Bayan Üye 13 Eki 2012 #9 ---> Grup yagmur-ya oldur benı ya sev yenıden Ben bazen takılıyorum bütün gün dinliyorum)