http://www.youtube.com/watch?v=LVH1MKpw3pk
parasite Kayıtlı Üye 17 Kas 2012 #2 ---> Gripin - Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar ... orjinal kliple değiştirdim...
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 24 Kas 2012 #4 ---> Gripin - Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar ... 3 gündür dinlediğim 2 şarkıdan biri bu. Teşekkürler.
---> Gripin - Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar ... 3 gündür dinlediğim 2 şarkıdan biri bu. Teşekkürler.
'hayaL Bayan Üye 24 Kas 2012 #5 ---> Gripin - Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar ... Seviyorum bu şarkıyı
parasite Kayıtlı Üye 24 Kas 2012 #6 ---> Gripin - Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar ... HaDeS' Alıntı: harika bir sarki Genişletmek için tıkla ... CaSPeR35' Alıntı: 3 gündür dinlediğim 2 şarkıdan biri bu. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... 'hayaL' Alıntı: Seviyorum bu şarkıyı Genişletmek için tıkla ... hepinize katılıyorum ama albümün tamamını dinleyin derim bence 2012 de çıkmış en iyi yerli albüm ... :1:
---> Gripin - Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar ... HaDeS' Alıntı: harika bir sarki Genişletmek için tıkla ... CaSPeR35' Alıntı: 3 gündür dinlediğim 2 şarkıdan biri bu. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... 'hayaL' Alıntı: Seviyorum bu şarkıyı Genişletmek için tıkla ... hepinize katılıyorum ama albümün tamamını dinleyin derim bence 2012 de çıkmış en iyi yerli albüm ... :1: