Green Card ile Yurt Dışında Okuma Olanağımız Var mı?

aysenurcekici

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ben Green Card başvurusu yapmayı düşünüyorum.
1- Nasıl başvuru yapabilirim?
2- Green Card ile Amerika'da istediğim üniversite de okuya bilir miyim?
3- Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. :2449tw.png:

---> Green Card ile Yurt Dışında Okuma Olanağımız Var mı?

Merhaba,
1-Sorun: Green Card Başvurusu yapmak için green caard şirketleri var kesinlikle onlardan birinden destek alman lazım. Diğer türlü tek başına başvuru yapmaya çalışırsan kesin bir yerde hata yapasın ve başvurun kabul edilmez.

2- Sorun: Bu konuyu pek bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla green card çekilişini kazanırsan orada ki Amerikan vatandaşlarının yararlandığı hizmetlerinin %95'den sende yararlanıyorsun. Muhtemelen istediğin üniversiteye girebilirsin.
3- :2449tw.png: :2449tw.png:

omersagir30 çok saol desteğin için :) Başvurular için herkes çok zor diyor zaten, bende green card şirketlerinden yardım alıcam mecburen. Hem üniversite konusunu herkesten iyi onlar bilir herhalde. Önerebileceğiniz bir şirket var mı peki?

Ben şahsen hiç başvurmadım ama 2 yıl önce yakın arkadaşım başvuru yapmak için Mezun green card diye bir şirketle görüşüp onlarla başvuru yapmıştı. Hiçbir sıkıntı yaşamamıştı diye hatırlıyorum. Adamlar baya destek olmuştu hatta. İşine yarayabilir.

Anladım çok teşekkürler desteğin için :2449tw.png: :2449tw.png: :2449tw.png:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri