grafi_boyz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> grafi_boyz

* Edvard Mitchel (Apollo 14 astronotu)
Ay'dan bakarken uluslararası siyaset çok zavallı gözüküyor. Bir politikacıyı ensesinden tutup çeyrek milyon mil kadar uzaya götürüp "Şuna (Dünya'ya) bir bak, seni o..... çocuğu" diyesin geliyor.

Bu oldukça iyiydi.
Hayırlı olsun sayfan

---> grafi_boyz

'grafi_boyz' SAYFA AÇILIŞINA HOŞ GELDİNİZ - Düşler Forum Belediyesi

Davetli Şarkıcı: Rihanna

Özel Konuk: [MENTION=43839]pijamalı_tosba[/MENTION]

Etkinlikler: Uçan Balon ve Çikolata Partisi

Then I Present To You Rihaaaannaaaaa!

D2aA1z.jpg

2 Hours Later..

PkgV9O.jpg

And After Night xD

ljVXBB.png

Thanks to everyone who participated in :19bb867fd5685d3bd9d
Best regards,
AfroJack

Kahkaha attım :D teşekkür ederim sayın [MENTION=19505]grafi_boyz[/MENTION] çok düşüncelisin mutlu ettin beni :D

Son fotoda kendimden tiksinsim :D

Kop kop parti zamanıı :D

---> grafi_boyz

Biri eğlence mi dedi ? :d0d02ce4d8efc76a5c7: Atıma atladım geliyorum :d
:smile5km9:

---> grafi_boyz

[MENTION=19505]grafi_boyz[/MENTION]

Keyifli Forumlar :asigim:

'' Değerli üyemiz, açmış olduğunuz konu Kişisel Sayfanız Bölüm Kuralları' na uygun değildir. Kurallar gereği, açmış olduğunuz konunuzun başında sizi tanıyabileceğimiz kısa ve özet bir yazı yazmanız gerekmektedir. Sizden ricam konunuzun ilk mesajını kurallar doğrultusunda düzenlemeniz. Eğer kendinizi tanıtmak istemiyorsanız, konuyu sadece sevdiğiniz yazı, resim, şiir vs. gibi şeylerle dolduracaksınız konunuzu Hertelden bölümüne taşıyarak kıymetli paylaşımlarınıza oradan devam etmenizi sağlayacağım. İlk mesajınızı kurallara uygun düzenlediğiniz takdirde konunuz bu bölümde kalıp arzu ettiğiniz ve sevdiğiniz yazı, resim, şiir vs. gibi şeyler paylaşmaya devam edebilirsiniz. Sizden bu hususta bir cevap bekliyorum. Anlayışınız için teşekkür ederim. ''

Son düzenleme:
---> grafi_boyz

http://www.duslerforum.org/bolum-kurallari-konu-acmadan-mutlaka-okuyun-t78255.html Bu topicte böyle bir zorunluluk görmedim 'tanıtabilirsiniz' ibaresi yer alıyor, zorunluluk belirtilmemiş. Kuralları editleyip zorunlu olduğunu belirtin ki karışıklığa sebep olmasın bu şekilde. Konuyu bir yere taşımana gerek yok, silebilirsin.

Konunun başlığında;

Bölüm Kuralları - Konu Açmadan Mutlaka Okuyun

Yazıyor.

Yani konu açmadan önce bu kurallara uymanız sizden rica edilmiştir. Eğer kaba bir tabirle sizin dediğiniz gibi zorunluluk olup olmadığını soruyorsanız evet zorunlu.

Konunuzu sizin isteğiniz doğrultusunda silemiyoruz maalesef.

Konunuz Hertelden bölümüne taşınmıştır, dilerseniz buradan devam edebilirsiniz.

İyi forumlar.

---> grafi_boyz

Konunun başlığında;

Bölüm Kuralları - Konu Açmadan Mutlaka Okuyun

Yazıyor.

Yani konu açmadan önce bu kurallara uymanız sizden rica edilmiştir. Eğer kaba bir tabirle sizin dediğiniz gibi zorunluluk olup olmadığını soruyorsanız evet zorunlu.

Konunuzu sizin isteğiniz doğrultusunda silemiyoruz maalesef.

Konunuz Hertelden bölümüne taşınmıştır, dilerseniz buradan devam edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Zaten bölüm kurallarını okuyup öyle açtım başlığı. Benim anlatmak istediğimde tam anlamıyla bu; nasıl ki bölüm kuralları konusunda konu başlığına nick name eklemenin zorunluğu olduğu belirtilmiş, yine aynı üslupla kendini tanıtan kısa bir yazı eklemenin de zorunlu olduğu belirtilmeliydi. Cümle sonunda 'belirtebilirsiniz' yazıyor, yani bizim isteğimize bağlı olduğu anlamına geliyor. Eğer ki zorunlu olduğu soft bir dille anlatılmak istenilseydi 'belirtmelisiniz' yazması gerekirdi, bunu okuduktan sonra zorunlu olduğu kanısına ancak varabilirdim. Bende senelerce forumculuk yaptım fakat bu tarz detaylara çok dikkat edip titiz davrandım. Eğer ki bir kural koyuyorsanız daha anlaşılır olmalı diye düşünüyorum. Konuya devam etmeyeceğim geri dönüşüm kutusuna taşıyabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri