Gözyaşlarım Sana Helal Olsun Sevgilim.

h.i.m.e.s.54

Kayıtlı Üye
[FONT=Arial TUR, sans-serif]Yine sessiz sakin bir akşam... saatler 20:35 i gösteriyor.ben yine odamdayım yagmurun cıkardıgı ses eslıgınde çay içiyorum..Az şekerli. Aylardan eylül. . Hava birazcık serin gibi.gokyuzunde hıc yıldız yok bu gece..Yıne herzamankı gıbı senin yanımda olmanı istediğim akşamlardan birisi işte. Her geceki gibi yanım yine boş ve yine sabaha gebe. Sanki yagmur odama yagıyormus gıbı usuyorum.Birazcık serin dedim ya işte bu serinlik sadece bu akşama özgü bir serinlik değil.sana dokunamadıgım surece ben hep üşüyorum.temmuz da da agustos ta da boyle ıcımde bır üşüme vardı.Ama emınımkı sen yanımda olsan üşümeyı bırak ben şubat ta bıle sımsıcak olurdum sevgilim..herseye rahmen yıne de sukredıyorum.en azından benı sevdıgını bılıyorum helekı sabahın köründe tel acıkken nefes alısımızı duyarak uyudugumuz anlar aklıma gelınce ıcıme bır sıcaklık gelıyor.sen oldugun surece kendımı hıc yalnız hıssetmıyorum ama bılırsın.ınsanın ıcıne bır anlık bole yalnızlık duygusu coker.o an sımsıkı sarılıp öpmek koklamak ıster.yınede herseyın olumlusunu dusunmek ıstıyorum..resmın elımde su an bıle gozumu gozlerınden ayırmadan ızlıyorum senı.artık yanımda olusunu dusun acaba ozaman nasıl olurdu.gözümü kırpmadan.basımı cevırmeden saatlerce senı ızleyebılırım bıkmadan usanmadan bır omur boyu senın ıcın herseyı yapmaya hazırım bebişim..bazen resmıne bakarken akkıttığım gozyaslarımla bıle mutlu oluyorum.cunku yaptıgım herseyın ıcınde 1 sen varsın.senın ıcın yaptıgım her seyden keyıf alıyorum bebegım.sen hayatımda ol benı sev ben hep mutluluktan aglamaya razıyım.senın ıcın akıttıgım her gozyası ugruna feda olsun senı herseyden cok sevıyorum aşkların en guzelı nazarboncuğum...[/FONT]
H.i.m.e.s..54 12.Eylül.2009 20:35

---> Gözyaşlarım Sana Helal Olsun Sevgilim.

.herseye rahmen yıne de sukredıyorum.en azından benı sevdıgını bılıyorum helekı sabahın köründe tel acıkken nefes alısımızı duyarak uyudugumuz anlar aklıma gelınce ıcıme bır sıcaklık gelıyor.

yaaa cok begendmm :)
tskler semıh

haRika ya inci canım gerçekten çok şansLısın sevgine böyLe sahip çıkan ,seni deLiLer gibi seven biri var ne mutLu senin için :)

ve bence aşkLarın en güzeLi size yakışıyor :) Allah sonsuza kadaR ayırmasın koparmasın sizi birbirinizden :)

çok güzel bir yazıydı abi
çok aşırı duygularını dışarı vuruyosun :eek:

hayatımın anlamısın ya çok güzeldi of duygulandım

sen iyiki varsın hayatımda benimsin sevgilim. kimse alamaz seni benden ayıramaz bizi.
o sabah konuşmamızı daha doğrusu susup nefes alışımızı duymak çok güzeldi. o anları hiç unutmuyorum bitanem. hatta o şekilde uyuyakalırdık nerdeyse.:)
Allah bizi ayırmasın semihim.
sen ağlama aşkım ya dayanamam ben ikimizin yerine bol bol ağlıyorum ama mutluluktan tabi. iyiki hayatımdasın ve

...sen bitanesin
...

mükemmelk ötesi bişey bu aynı bizim aşkımız aynı eksiksizz telefonda sabah ezanları okunurken sadece susup nefeslerimizi dinliyoruz ne kadar güzel ya çevremde de benden başka sizin evet sizlerin de böyle duygu yüklü aşk yaşamanız grur duyurorum sevginizle aynı kendi sevgimle grur duyduğum gibi ALLAH daim etsin inşallah SONSUZLUK DİLEĞİ İLE.....

aynen bende cevremde bole seler oldugunda sevınıyorum :)

omur boyu kıymetınızı bılmenız dılegıyle

tesekkurler guzel yorumun ıcın :p

Cok guzeL yazmi$sin, yuregine sagLik ..
ALLAH mutLuLugunuzu bozmasin ..

€sRa;1942589' Alıntı:
Cok guzeL yazmi$sin, yuregine sagLik ..
ALLAH mutLuLugunuzu bozmasin ..

tskrler guzel dıleklerın ıcın
aynı dılekler senın ıcınde gecerlı saol :)

ne kadr güzel ya içim gidiyo böyle gördükçe:)
Allah hiç ayırmasın:)

EE ınsanın sevgılı bole super olunca ıster ıstemez ınsan romantık oluor EFSANE :d:d

yorumlarınız ve guzel dıleklerınız ıcın tesekkurler arkdaslar saolun hepınız :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri