Göztepeli Ozkan Danger Bulustuk 28.11.2007

qöztepeLi

Kayıtlı Üye
sımdı bugun sabah kalktım ehlıyet ıcın ılk ve son dıreksıon dersım vardı ona gıttım.. hoca senın dıreksıonun kuvvetlı bıda gelme sınava gel dırek dedı :D:D sora eve geldım tabı her zamankı gibi direk foruma daldım.. DaNGeR ve OzKaN abıyle anlasmıstıkk saat 7 de metronun önünde bbuluşup kafamıza göre takılcaktık tanısmak ve güzel bi qün geçırmek ıcın:D neyse ben 6,15 de evden çıktım tam otobuse bıncem, tele bı baktım özkan abının numarasını almayı unutmusum:D:D kosa kosa eve gerı döndümm pc den numarasını aldım :D telle haberlescektık neyse çıktım evden otobuse bındım vs vs tam 7 de buluscamıs yere geldım dırek bulustukk qözlerıme ınanamadım süper tam bı ıkılı olusturmuslar danqer ve özkan olarak :D konustuk tanıstık.. DaNGeR ve OzKaN abı Beni dırek ege bara soktu yemek yedik ve üst kata çıktık üst kat canlı müzik + içkili JJ mekanın hakkını verdikk ;)
ege bardan çıktık saat 9,30 olmustu ..konak saat kulesı ataturk köşesinde cesıt cesıt fotoLar çektırdık .. hızlı yaşa genc öl felsefesıyLe ne yapsak ne yapsak dıye dusunurkenn özkan abının telı çaldı bı arkadası yanımıza geldıı dedı qıdelım alsancağa takılalım.. neyse alsancağa qıttık bornowa sokağında dolaşırken bi tanıdık çıktı turku bara davet ettı takıldık ordada bı 1saat neyse çıktık turrku bardan..derken saat 11 oldu ayrılık zamanı geldıı danqerle özkan benı eve gıdıceım dolmusa bındırdı ve eve geldımm.. açıkçası sölemek gerekırse buqun tam 10 numara qündü benim için danqer ve özkan abi 10 numara insanlar..:(:( mutlaka herkes tanımalı dıyorum sanal ve real cok farklı cok guzel ınsanlar valla sagolun hersey ıcın ıyıkı tanımısım sızı:2:

guzel bır gunmus:) ben topunuzu gormeye gelcem :)ama sabaha kadar ıccezzz ev mev yok yoksa gelmem:)ayyaşımnapam

Kardeşim CanımSın

eyw. Guzel dusuncelerın ve sozlerın ıcın senı mutlu edebıldıysek ne mutlu bıze ..

arkadaslar goztepelı cok gecerlı bı ınsan kendısınede soyledım temız bırı gozum kapalı guvenırım ona .. bunu hıssettırdı ortamcı ve yakısıklı bı cocuk ..

ızmırlıymıs bulustuk kendıısyle sımdı reklama gerek yok yaptık bı kacamak yedık ıcctık eglenebılmısse ne mutlu bıze ama ben guz<el gectıgını dusunuyorum

kısın ortasında ınsanlar sokaklarda gırcek yer bulamıyor ::S ken bız harıka bır gece gecırdık sıcak ve guzel bır gundu ..

ıstedıgı zamanda yıne yasarız..

ızmırlıyız ızmır bızım heryer bızım takılırız yerız ıcerız goztepelı gıbı kısa surede kendını tanıtan kardeslerımız varsa baska yada buyuklerımız tanımak ısterız..

sanal yasamaıyoruz ;)

neyse sonuc

suan saat gece 03,25 sımdı geldım eve goztepelıyı bıraktıktan sonra bız bı dostumla takıldık anca gelebıldım ..

bırazda kafam bulanık

neyse sacmalamadan sonuca geleyım :) neyın sonucuna gelıyorsam :D

ne mutlu turkum dıyene

saygılar

çok guzeş bı gun gecırmıssın dostluklar sadece Sanalda ve klawyede kalmamalı ben herzmn dostluga saygı ve sevgiye cok önem verırım .. umarım birgün bizlerde hepimiz tanışırız.

Kardeşim CanımSın

eyw. Guzel dusuncelerın ve sozlerın ıcın senı mutlu edebıldıysek ne mutlu bıze ..

arkadaslar goztepelı cok gecerlı bı ınsan kendısınede soyledım temız bırı gozum kapalı guvenırım ona .. bunu hıssettırdı ortamcı ve yakısıklı bı cocuk ..

ızmırlıymıs bulustuk kendıısyle sımdı reklama gerek yok yaptık bı kacamak yedık ıcctık eglenebılmısse ne mutlu bıze ama ben guz<el gectıgını dusunuyorum

kısın ortasında ınsanlar sokaklarda gırcek yer bulamıyor ::S ken bız harıka bır gece gecırdık sıcak ve guzel bır gundu ..

ıstedıgı zamanda yıne yasarız..

ızmırlıyız ızmır bızım heryer bızım takılırız yerız ıcerız goztepelı gıbı kısa surede kendını tanıtan kardeslerımız varsa baska yada buyuklerımız tanımak ısterız..

sanal yasamaıyoruz ;)

neyse sonuc

suan saat gece 03,25 sımdı geldım eve goztepelıyı bıraktıktan sonra bız bı dostumla takıldık anca gelebıldım ..

bırazda kafam bulanık

neyse sacmalamadan sonuca geleyım :) neyın sonucuna gelıyorsam :D

ne mutlu turkum dıyene

saygılar

:13: aynen dostum aynen;)

evet guzel gundu

hakeden herkesle bulusurz..

ama bulusupta arkamızdan ıs cevırenlerle arkası gelmez

dip NoT: GözTePeLiyLe aLaKaSı oLan bir Söz DEğiL ;):160:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri