Gözlerimi Kapıyorum( aşırı amatör:d )

BravehearTs

Kayıtlı Üye
Sadece sessizlik istiyorum, hiç birşeyi duymak,görmek değil yada hissetmek...
Gözlerimi kapatıyorum, her yerde görmemek için seni, ama karanlıkta da çıkıyorsun karşıma, bir ışıksın benim için belki de bir aydınlık yada hayatsın benim için varlık sebebim hayat enerjim...
Gözlerimi aralıyor saçtığın ışık bakmak istiyorum açıyorum gözlerimi ama korkuyorum ışığından uzak kalmaktan,senden kaçmak isitiyorum ama yapamıyorum sensiz,Herkes herşey sen oluyor, Nefes almakta zor geliyor artık inan bana , ve yine hayal kuruyorum.Her hayalimin en güzel yerindesin baş köşeyi ayırdım sana kalbimin saraylarında, ama neden korkuyorum biliyor musun hayallerimden de kaçıp gitmenden beni yalnız bırakmandan ve oluyor da gidiyorsun. Hayata dönüyorum hayal kurduğumu anlıyorum, yanımda olmadığını görüyorum, kahroluyorum...
Ölmek yok olmak istiyorum,olmamak istiyorum o an, kendimi vurmak istiyorum kaçmak istiyorum herkesten...
Zaten herkes ne kadar mutlu, hiç mi dertli insan yok benden başka yada sadece ben miyim düşünen kendine ziyan eden, sevilmeden seven,Koşmaya başlıyorum arkama bakmadan, düşünmeden vicdanıma başvurmadan...
Ve seviyorum seni hiç düşünmeden kararsızlıkta kalmadan, sen beni sevmesende seviyorum ben seni karşılık beklemeden,Yanıyorum seni umutla beklerken...
Dinliyorum sessizliği ve ölüyorum artık sensizlikten.

---> Gözlerimi Kapıyorum( aşırı amatör:d )

Yüreğine sağlık içten yazıyosun diğer yazılarınıda yayınla Kadircum :2:

teşekkür ederim melekcum:)
arşivimde çürüsünler onlar sen sağol:)

Yoo ekle onları da görelim gayet iyi yazmışsın :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri