kalbinisinebak
Bayan Üye
Okunmuş bir kitap misali heyecanı kalmayan bir eskimiş aşk .. Tozlu raflarda kırık çerçevelerde kaldı sevda düşleri... Hüzün yaprakları düştü sen gittikten sonra.. Penceremden hüzünlü gözlerle gidişini izler oldum.. Yüzüme gözyaşı bulaştırdın, kalbime hastalık.. Hiç geçmeyen hiç eskimeyen bir yarasın sen.. Huzuru bulduğum sevgi bağı şimdi bir kaç eski ev birkaç boş sokak..Sana dön demek için çok uğraştım.. Kal demek için gitme.. Ama sen bedeninden önce gitmiştin.. Bir zamanlar gözlerime hasretle dolu dolu bakan gözlerin somutlaştı.. Gönül bağımdaki gülleri soldurdun.. Bir meleği sevdim ben bir katili bir zalimi değil.. Sana doğru uzayan dallarımı kırdın... Eskilerden kalmış mektuplarda kaldın...Buram buram hasret kokan kağıtlarda sözcükler aşka bir tutam daha duygu katardı.. Kapı çalınca koşarak açardım kapıları .. Mektubunu aldıktan sonra İlk Önce okur sonra koklardım.. Şimdi kime sorsan bir parça kağıt değilmi? Oysa eskimiş eşyalar, sararmış kağıtlar, dolaplarda eskimiş elbiseler, eski evler ve hatta duvarlar.. Ne çok şey anlatır onlar.. Kimlerin Gölgeleri vardır onlarda... Kimlerin ten kokusu kimlerin gözyaşı.. Zaman geçiyor tarih ilerliyor.. Kimileri göçüyor.. kimileri nefes almaya devam ediyor .. bugün sen yoksanda yanımda hayaller, anılar ve geçen zaman seni unutturmuyor... Gözyaşlarımın tılsımı kalbimdeki gömülü hazinem gözlerimde ki son ışık hoşçakal...