Gözden Irak Olan Gönülden De Iraklaşır Mı ?

Azselya

Bayan Üye
Sizce bu atasözü doğru mudur ? Gözden uzak olunca araya mesafe girince ilişki sekteye mi uğrar ? Yoksa uzaklık hasreti daha da mı arttırıp ilişkiyi pekinleştirir ?

---> Gözden Irak Olan Gönülden De Iraklaşır Mı ?

antl4uz7ds.jpg

Sen mesafelerin engel olmayacağını düşünenledensin demek ki, Ancak şu da su götürmez bir gerçektir bana göre boşa kürek çekiyorum diye düşünüyor bazıları. mesafeler var ve ben onunla yapmak istediğim hiçbirşeyi yapamıyorum diye yakınanlar var ki; bana görede haklılar. Mesela sinemaya gideceksin ama sevgilin başka şehir ya da ülkede..

takılmayın böyle arabesk şeylere
iki tarafta istedikten sonra üstesinden gelinir

Sinemaya sevgiliyle gitmek istenemin neresi arabesk anlayamadım..

günümüz dünyasında anlamnı yitirmiş bir söz bence,
cep telefonu,internet,tablet :D

Aşk varsa mesafe yoktur bence. Güven varsa sakakat olursa aşılmayacak şeyler değildir uzaklık. :)
Önemli olan mesafelere rağmen kalbinde bulundurabileceğin birinin varlığı. Öyle biri varsa zaten ne mesafesi? :)

Aşk varsa mesafe yoktur bence. Güven varsa sakakat olursa aşılmayacak şeyler değildir uzaklık. :)
Önemli olan mesafelere rağmen kalbinde bulundurabileceğin birinin varlığı. Öyle biri varsa zaten ne mesafesi? :)

İşte bu çok güzel.

Ahh o mesafeler 6 yildir neler cektirdi bize.

Bana kalırsa ortada sevgi varsa ki şayet gerçek sevgiden bahsediyorum.Bu sevgiye mesafeler güç yetiremez.En azından içinde ona dair bir umut kalacaktır.Başka bir açıdan bakarsan da doğru insan sevdiğiyle beraber olmak ister.Paylaşmak ister kısaca onu ister!Paylaşacak şeyler oldukça azalınca kendince hafifletici sebepler bulmaya çalışır.Birde bakmıştır ki artık ona dair her şey birden bire azalmıştır.Tam bir paradoks yani :D

Hayır. Gözden ırak gönülden ıraksa iki taraftada bi bozukluk var demektir.

Aşık olmak için gözle görmek gerekseydi körler sevebilir miydi ?

Saçmalık yahuu

Aşk varsa hiçbir şey olmaz. Asker beklemiş biri olarak. Ama o da yalan oldu.

her ilşki için aynı değildir.Bence bu ilişkiyi yıpratmamalı

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri