göz yaşı ve yağmurum.....

LaNéDLy qHz

Bayan Üye
Bütün şiirler tek tek düşüyor ellerimden. Son sözün var mı diyor celladı şiirlerimin..Yağmuru ve gözyaşını düşlüyorum.Gözyaşı Gül mevsiminde gül için çağlarsa aşk olur adı..Çağlarsa tevbedir tadı Gönülleri arıtır en kara kirinden.Ey gözyaşım canlara yabangüllerine gönderdiğimsin yağmurla..Tekrar geri geleceğin ümidiyle canımı verdiğim;özlemim,hasretim,hazanım yağmurumsun.Ey gözyaşım bilirim senden vefalısı olmadı cana.... Hani O kocaman ateş ihanet etmediya İbrahime (as) Hani o karanlık kör kuyu ihanet etmediya Yusuf (a.s) ma çıkardıya o gül yüzünü;İşte bari kör kuyu ol işte belki o ateş ol ve içindeki kalbin harından çıkar ibrahimi yada o nefsin kör kuyusundan çıkar Yusufumu Gözyaşlarınla çağlayarak göster o gülyüzü aleme..Hiç bir şey bilmiyorum. Sadece bir göç benimkisi, gönlümden gözlerime bir hicret .. Yağmuru özledim yine zira yağmur hiceretimin başlangıç noktası.. Seni bekliyorum bulutuna sadık yağmurlar gibi gel hicretime ramak kaldı.. Bir huznün ve sevdanın habercisi olduğundada seni terketmedim hep sabırla bekledim..Olurya bir sevdayla gelirsin olurya bir huzunle gelirsin gönül dünyama..Gel ey sevgili gözyaşım gel ne olursan ol neyle gelirsen gel ama nolur gel gözyaşım,özledim yağmurlu havalarda birlikte yağmayı özledim,rüzgarla sevda kokan yureklere selam salmayı ve ağlamayı özledim..İhanetmi ettim yoksa nemrut gibi İbrahime(a.s) yoksa firavun gibi Musaya(a.s) ebu cehil gibi Muhammed Mustafaya(sav) Gel ey sevgili gözyaşım gel tıpkı mecnunun leylaya olan sevdası gibi tıpklı züleyhanın yusufa olan sevdası gibi özledim be gözyaşım gel,gel ne olursun..susmuşum ve göçmüşüm bu düşünce ikliminde yaz mevsiminden kaskatı bir kışa doğru… İbrahimin ateşine muhtacım gülün mahsuniyetine muhtacım bülbülün sabrına muhtacım,silindi bütün yureğimin gözyaşları avuçlarım kupkuru kaldı..Gönül bağım koptu bedenim eriyor,aşık çağırırda durur mu hiç mâşuk burda,Bir ateşe düştüm yakıyor ama öldürmüyor....Ölüyorum belki ama bir hiç uğruna değil. Çırpınıyorum yavru bir ceylan misali düşmüşçesine aslanın ağzına. Yureğim titrer tıpkı bir kuş misali..Son bir hamle, son bir umut, ya beni al yanına ya da sen gel ey yağmurum ey gözyaşım sen gel....

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri