Göz renklerinde en beğendiğiniz benzetme nedir?
Deniz kızı Bayan Üye 6 Tem 2012 #2 ---> Göz renklerinde en beğendiğiniz benzetme nedir? Kömür gibi simsiyah.
Silencio Kayıtlı Üye 6 Tem 2012 #3 ---> Göz renklerinde en beğendiğiniz benzetme nedir? Okyanus gibi masmavi
REiSS Kayıtlı Üye 6 Tem 2012 #4 ---> Göz renklerinde en beğendiğiniz benzetme nedir? Üzüm Karası Üzüm Karası Gözlerin, Öldürür Beni. Kurşun Yarası Sözlerin, Süründürür Beni. p
---> Göz renklerinde en beğendiğiniz benzetme nedir? Üzüm Karası Üzüm Karası Gözlerin, Öldürür Beni. Kurşun Yarası Sözlerin, Süründürür Beni. p
Valetta Bayan Üye 6 Tem 2012 #5 ---> Göz renklerinde en beğendiğiniz benzetme nedir? Zümrüt gibi yemyeşil
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 8 Tem 2012 #6 ---> Göz renklerinde en beğendiğiniz benzetme nedir? Diğer. Gece kadar siyah.
duyguMuhtar Bayan Üye 8 Tem 2012 #7 ---> Göz renklerinde en beğendiğiniz benzetme nedir? Yosun gibi yemyeşil
'hayaL Bayan Üye 9 Tem 2012 #8 ---> Göz renklerinde en beğendiğiniz benzetme nedir? Bilemedim şimdi bir sürü benzetme var
kayipruh Kayıtlı Üye 21 Tem 2012 #9 ---> Göz renklerinde en beğendiğiniz benzetme nedir? Yosun gibi yemyeşil