göz göregöre bitiş

şirine2

Bayan Üye
durgun sakin bekleyişimde onca tanıyamadığım kendimin cevabı gibi çıkageldin hani çokta sessiz girmedin ama hayatıma sakindi adımların.bu sakinliktenmidir bilmem farklıydın herşeyden kararlı duruşun bi okadar da zararsız oluşun kolayca yıktı önyargılarımı zaten inanmaya muhtaç yüreğim güneşi gördü seni görünce aklımda kalbimle mutabıktı ilk defa huzur esintilerin çarptıkça ufak ufak saçlarıma .. bahardın sen bana .bahardın ama yaza dönük değilmiş yüzün nerden biliridm kara kışa gebe bir güzsün.aslında hep tedbirliyiidm inanmazdım kolay kolay .ikimizde inanmıştık aslında ama ben daha çok daha çabuk inandım sana buyüzdenmidir bilmem ilk sen farkettin yada (sığındın buna) olmaz dedin olamayız dedin aslında olmayan tüm sorunlarımızı döktün ortaya sende biliyordun bunlar değildi az çok tanırdın inanmazdım bunlara.hep kem küm ettin karşımda anlıyorsun beni dimi dedin. bilirdin anlardım, bilirdin kolaydı laf anlatmak ,senden gelen herşey kolaydı bana . zor geldi son sölediğin ağırdı sevdiğim herşey t***en yarım yarısını bulmuşken söledin tam sönerken kavuşmuşluğun hasrete ateşi gidiyorum dedin. aslında emin değildin her halinden belliydi bişey var dedin bilmediğim sanki yarım bir veda sanki dayanamassam dönerim der gibiyidn . ve gittin işte en zoru bana kaldı ...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri