Gövde gösterisi (Nihaaat Kahveciiiii)

PoLaT-BaHa

Kayıtlı Üye
18_259773_26FAN09NIH-COK-BU.jpg

Yılın olay adamı Mehmet Topuz, Beşiktaş formasını giyip, “Ben Beşiktaşlıyım” demişti ama adresi Fenerbahçe oldu. “Türkiye’ye dönersem sadece Beşiktaş’ta oynarım” ifadesini kullanan Nihat Kahveci ise sözünü tutarak Siyah-Beyazlı taraftarların kalbinde bir kez daha taht kurdu

Nihat’ın yuvaya dönüşü büyük ses getirdi. Transferde sessiz kaldığı için eleştirilen Başkan Yıldırım Demirören, büyük bir iş başarmanın gururunu yaşarken, camiadaki kara bulutlar dağıldı. Antepli İsmail Köybaşı’nın alınması da ayrı bir sevinç kaynağı oldu...

Siyah-Beyazlılar, Nihat Kahveci transferini şova dönüştürmeye hazırlanıyor. Uzun uğraşlar sonucu eski futbolcularını tekrar renklerine bağlayan Beşiktaş Kulübü, transferde önemli bir adım atarken kaybolan
prestiji de geri kazandı. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, önceki gece İzmir’de düzenlenen şampiyonluk kutlamalarında konuşup anlaşmaya vardığı eski futbolcularını İnönü Stadı’nda düzenlenecek muhteşem bir törenle resmen renklerine bağlayacaklarını açıkladı. Nihat’ın uzun süre kararsız kaldığı ancak Demirören’in
ikna etmesiyle ön protokolü imzalayan milli futbolcu Türkiye’ye dönmeye ikna oldu. Öte yandan Siyah-Beyazlı yönetimin, Mehmet Topuz transferinde Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yapılan imza töreninin daha görkemlisini düzenleyerek ezeli rakibine de gönderme yapmayı planladığı öğrenildi. Beşiktaş’ın özellikle gerçetleştirmeyi
planladığı yabancı transferlerinde de yine gövde gösterisi yapacak.

Sözümü tuttum
Nihat, “Dönersem sadece Beşiktaş’a gelirim demiştim. Bizde söz ağızdan bir kere çıkar. Tekrar bu formayı giyeceğim için çok mutluyum” dedi.

Ülkemizi yurt dışında belki de en başarıyla temsil eden futbolcu olan Nihat Kahveci, transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Beşiktaş’ın kendisini istemesinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren tecrübeli futbolcu, “Ancak futbol yaşantımı yurt dışında sürdürme fikri ağır bastığı için ailemin de tavsiyesi ile bu kararı erteleme yoluna gitmiştim. Hatalı davrandığımı farkettikten sonra Başkan Yıldırım Demirören’e bir türlü ulaşamadık. İspanya, Türkiye ve diğer ülkelerden de bazı teklifler olduğu bir gerçek. Şunu gördüm ki beni en çok isteyen takım Beşiktaş’tı. Ve ben bu takımdan ayrılırken, ‘dönersem sadece Beşiktaş forması giyerim’ demiştim. Biz de söz ağızdan bir kere çıkar. Yeniden yuvama döndüğüm için çok mutluyum. Yeni sezonda hep birlikte büyük başarılara imza atacağız” diye konuştu.

213 maçta 80 gol
Nihat, İspanya’da geçirdiği 8 sezonda tam 80 gol atarken, geçen yıl sakatlığı nedeniyle bir türlü form tutamamıştı

9_259774_26FAN09NIHO.jpg

2001-2002 sezonunda Beşiktaş’tan ayrılan Nihat Kahveci, İspanya’da geçirdiği 8 yıla bir çok başarı sığdırdı. Özellikle Real Sociedad’da oynarken, 2002-2003 sezonunda sıradan bir takımın az kalsın La Liga şampiyonu olmasını sağlayacaktı milli futbolcu. Bu sezonda tam 35 maça çıkan Nihat, 23 gol atıp İspanya Ligi gol krallığında da ikinci sırayı almıştı. Uzun süre liderlik kolduğunda oturan Sociedad son haftalarda şampiyonluğu kaçırırken, Nihat da İspanya Ligi’ne damgasını vuruyordu. Ardından Villarreal’e 2006-2007 sezonunda sakatlanınca neredeyse bütün sezonu kaçırdı. Ancak bir sonraki yıl 34 maç oynayıp 18 gol kaydeden yıldız oyuncu, geçen yıl yine sakatlanınca sadece 19 karşılaşmada forma giyebildi.​

---> Gövde gösterisi (Nihaaat Kahveciiiii)

Ne gövde gösterisi ama gittiği paraya bak gelirken verilen para hayırlı olsun

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri