905405
anaToL!aFiRe Kayıtlı Üye 27 Haz 2009 #1 LION KING Yɑlɑn zekɑ işidir, dürüstlük ise cesɑret. Eğer zek Kayıtlı Üye 1 Tem 2009 #2 ---> Görme Engellinin Sesi Süperr.. siyah görüntüden başka birşey göremedim У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 29 Ocak 2010 #3 ---> Görme Engellinin Sesi Süperr.. GözLerinde esir kaLdım parçasınıda on numara yorumLamış helaL oLsun teşekkürLer. GamzeLiim Bayan Üye 29 Ocak 2010 #4 ---> Görme Engellinin Sesi Süperr.. massallah cok guzel sesi var.. tesekkurler..
LION KING Yɑlɑn zekɑ işidir, dürüstlük ise cesɑret. Eğer zek Kayıtlı Üye 1 Tem 2009 #2 ---> Görme Engellinin Sesi Süperr.. siyah görüntüden başka birşey göremedim
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 29 Ocak 2010 #3 ---> Görme Engellinin Sesi Süperr.. GözLerinde esir kaLdım parçasınıda on numara yorumLamış helaL oLsun teşekkürLer.
---> Görme Engellinin Sesi Süperr.. GözLerinde esir kaLdım parçasınıda on numara yorumLamış helaL oLsun teşekkürLer.
GamzeLiim Bayan Üye 29 Ocak 2010 #4 ---> Görme Engellinin Sesi Süperr.. massallah cok guzel sesi var.. tesekkurler..