violet
Bayan Üye
Filme çekilecek olan Münevver Karabulut cinayeti için başrol arayışları sona erdi. Yapım ekibi, Karabulut'u genç oyuncu Yasemin Balık'ın oynamasına karar verdi. Önceki gün Star Haber'e konuk olan Balık, rol kendisine ilk teklif edildiğinde heyecanlandığını söyledi: "Bu kanayan bir yara. Ama bu ilk değil, son da olmayacak. Bu anlamda sanatçı olarak, bir şeyler anlatabilmek adına gurur duydum." Genç oyuncu, projeyi doğru anlayan insanların kendisine destek verdiğini ve zamanla halkın da bunu anlayacağını belirtti. Balık, rolüne hazırlanmak için Münevver Karabulut'un ailesiyle, 'yaralarını tazelememek' için görüşmeyeceğini ifade etti.
SADECE ESİNLENECEĞİZ
Filme hazırlanma yönteminin çok farklı olduğuna değinen Balık, "Bu hikayeden esinleniyoruz sadece. Benim görevim cinayeti değil, 17 yaşındaki bir genç kızın psikolojisini, onun üstündeki baskıyı anlamak. Tip olarak benzemek gibi bir çabam da yok" diye konuştu. Genç oyuncu, zanlı Cem Garipoğlu'nu kimin oynayacağının henüz netleşmediğini ama yurtdışından yedi aday bulunduğunu ifade etti. (Televizyon Gazetesi)
sabah
SADECE ESİNLENECEĞİZ
Filme hazırlanma yönteminin çok farklı olduğuna değinen Balık, "Bu hikayeden esinleniyoruz sadece. Benim görevim cinayeti değil, 17 yaşındaki bir genç kızın psikolojisini, onun üstündeki baskıyı anlamak. Tip olarak benzemek gibi bir çabam da yok" diye konuştu. Genç oyuncu, zanlı Cem Garipoğlu'nu kimin oynayacağının henüz netleşmediğini ama yurtdışından yedi aday bulunduğunu ifade etti. (Televizyon Gazetesi)
sabah