goremedimde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yesil83

Bayan Üye
bir konu acmistim, ama suan goremiyrum actigim konuyu...
bilen goren var mi?

sizlerden ricam konum silniyorsa mesajim degistiriliyorda banada haber vermeniz...
haber verme nezaketinden yazasaniz bana nedenleri ile benimde hem haberm olur hemde neyi hatali yazdigimi bilmis olurum...

ozel mesaj calismiyor sanirim ama profilme yazabilirsinzi...
gercektende merak ediyorm konunun nereye gittigini ve neden yok oldugunu.

---> goremedimde

bu tür sorularınızı soru ve istek şikayetleriniz bölümüne yazınız...konunuz daha önceden açıldıysa kilitlenmiştir kaldırılmıştır..ve kaldırmadan önce konu tekrarı diye yazar eski konunun linki yazarız büyük ihtimalle yazılmış ama siz görmemişsinizdir..konuları açmadan önce aratırsanız tekrar oLmaz...konunuzun ismi neydi ?

---> goremedimde

Kapatılan konuyu tekrar yazmışsınız. Yöneticeler arasında görüşülen ve kapatılan bir konu için cevap istemişsiniz.Bunu foruma yazmanız sakıncalı.MSN adreslerimiz yazıyor oradan sorabilirsiniz.

---> goremedimde

ilginc.....

siz konusmus kapatmissiniz... biz birsey okumadik :)

neyse buranin duzenide boyle olsa gerek... neyse birsey sormayiz birdaha.

---> goremedimde

Ortada okumak ıstedıgınız bir konu yok. Konusu olmayan bir konu hakkında cevap vermemezi istiyorsunuz.

---> goremedimde

tamam, oyle olsun... sabah demekki farkli bir forumda okumussum... yada ruya filan gormussum.

---> goremedimde

Adınızı bilmiyorum yeşil diyorum
Bahsettiğiniz olay iptal olmuştur yanlış anlaşılmadan dolayı.
Oyuzden tekrar konusu olmasın dıye silindi mesajınız.

---> goremedimde

peki.. anladim.. bu yazdiginiz yeterli idi (olurdu)... simdi daha acik ve net oldu...
kb uzatmak istemezdim.. niyetim uzatmakta degildi
sadece haber verilmeden yapilan seylere birazicik tahamulum yok.

---> goremedimde

peki.. anladim.. bu yazdiginiz yeterli idi (olurdu)... simdi daha acik ve net oldu...
kb uzatmak istemezdim.. niyetim uzatmakta degildi
sadece haber verilmeden yapilan seylere birazicik tahamulum yok.
yani bir insan birsey yaziyorsa hebersizce konunun ortadan kalmasi (haber verilememisi) o kisinin goruslerine paylastiklarina saygi gosterilmeyip onem verilmiyormus gibi. yani forumda var yada yoksun farketmez gibi...

yani birazicik saygidan dolayi...

neyse tsk ederim cevap icin.

---> goremedimde

Forum içerisinde hiç kimse konularınızı silemez.
Silinen konunuz şuanda forumda online olan üye hakkında oldugu için silinmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri