Google'dan Android'e Yeni Logo

Heulwen

Kayıtlı Üye
Google'dan Android'e Yeni Logo

Google’ın giyilebilir cihazlar için geliştirdiği Android Wear adlı işletim sistemi, Android’in logosunun değişeceğini müjdeliyor! Android Wear sisteminin kullanılacağı LG G Watch akıllı saat için yavaş yavaş gelmeye başlayan sızıntılar, ürünün boot esnasındaki animasyonunu ilk kez karşımıza getirdi. Animasyon sıradan bir akış ile başlarken, finalde yıllardır alışık olduğumuz Android logosunun farklı bir tasarım ile karşımıza çıktığını görüyoruz.

Boot animasyonunun resmi ve final versiyonu olduğunu varsayarsak, görünüşe göre Google Android’in logosunu değiştirecek! Yaklaşık olarak beş buçuk yıldır kullanılan resmi logonun değişimi aynı zamanda mobil işletim sisteminin de büyük değişiklikler ile yeni bir sürüm üzerinden karşımıza çıkacağına delalet olabilir. Aşağıda görebileceğiniz görselde yer alan logolardan üst kısımdaki halen kullanılmakta olan mevcut tasarım iken, alt tarafta muhtemel yeni logoyu görüyoruz.

Yeni logonun tasarımına bakacak olursak, mevcut logoya göre daha basit ve daha okunaklı bir örnek var karşımızda.

Android Wear işletim sistemli LG G Watch akıllı saatin yakın zamanda detaylıca karşımızda olması beklenirken, cihazın su geçirmez özelliğiyle öne çıkartılacağı tahmin ediliyor. Rakip Samsung’un akıllı saati Gear 2′ye göre çok daha dayanıklı bir batarya ile üretime gireceği belirtilen G Watch saatin fiyatının ise tahminini olarak 200 dolar seviyesinde olacağı belirtiliyor. Siyahın yanı sıra şampanya renk seçeneğiyle satışta olacağı dedikoduları da dolaşan ürünün ekranı iddialara göre rakiplerinin aksine sürekli olarak açık kalacakmış.

Android logosu hakkındaki bilgilerin doğruluğunun kısa süre içinde ortaya çıkacağını tahmin ediyoruz.

UzmanAbi |Bilgi Teknolojileri Uzmaný

---> Google'dan Android'e Yeni Logo

önümüzdeki seneler zenginlerin seneleri olacak kesinlikle şu teknolojilere bakın ya

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri