Dünya'nın en büyük arama motoru olan Google Amcamızın doğum gününü kutlar, nice seneler dileriz.
Buğra1 Kayıtlı Üye 26 Eyl 2010 #1 Dünya'nın en büyük arama motoru olan Google Amcamızın doğum gününü kutlar, nice seneler dileriz.
CoLinX Kayıtlı Üye 26 Eyl 2010 #2 ---> Google 12 Yaşında Sen oLmasan biz nabardik kime sorardik googLe amca.. iyiki varsin iyiki dogdun nice seneLere :a.
---> Google 12 Yaşında Sen oLmasan biz nabardik kime sorardik googLe amca.. iyiki varsin iyiki dogdun nice seneLere :a.
Heulwen Kayıtlı Üye 27 Eyl 2010 #4 ---> Google 12 Yaşında İyiki Doqdun Gıgıl amcam. Sen olmasan burayı nasıl nulurdum
^shékér kıs^ Bayan Üye 27 Eyl 2010 #7 ---> Google 12 Yaşında Buğ Acelen Neydi ? Konuyu Ben Açacaktım , Ama Neyse xD İyiki Doğdun Googlecim , Nice Yıllara , İyiki Varsın
---> Google 12 Yaşında Buğ Acelen Neydi ? Konuyu Ben Açacaktım , Ama Neyse xD İyiki Doğdun Googlecim , Nice Yıllara , İyiki Varsın
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 27 Eyl 2010 #8 ---> Google 12 Yaşında İyiki varsın.
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 27 Eyl 2010 #9 ---> Google 12 Yaşında Allah başımızdan eksik etmesin,İyiki varsın Nice Senelere Google
İnci 1907 Prenses 28 Eyl 2010 #11 ---> Google 12 Yaşında iyiki doğdun :11: yeni yaşın sana başarı getirsin xD