Arkadaşlar görüntü mükemmeldi ama makinam ancak bu kadar çekebildi. Gökyüzünde Türk Bayrağı
ayfatata |~|~ GoLD üye ~|~| Kayıtlı Üye 1 Ara 2008 #1 Arkadaşlar görüntü mükemmeldi ama makinam ancak bu kadar çekebildi. Gökyüzünde Türk Bayrağı
R RuThLeSs Kayıtlı Üye 1 Ara 2008 #3 bende cep telden cektım az once arkadas haber verdı ama telden cektıgım ıcın yakınlastırdıgımda net cıkmadı yanı sizinki baya net tskler
bende cep telden cektım az once arkadas haber verdı ama telden cektıgım ıcın yakınlastırdıgımda net cıkmadı yanı sizinki baya net tskler
ayfatata |~|~ GoLD üye ~|~| Kayıtlı Üye 1 Ara 2008 #5 nones' Alıntı: ben göremedim ellerinize sağlık Genişletmek için tıkla ... Linki yenileseydin . Normalde görünüyor ama belki bağlantı yavaştır,
nones' Alıntı: ben göremedim ellerinize sağlık Genişletmek için tıkla ... Linki yenileseydin . Normalde görünüyor ama belki bağlantı yavaştır,
.:Çağla:. Bayan Üye 1 Ara 2008 #6 evet bende göremedim.. muhteşem görünüm burdan gördüğüm kadarıyla..saol hocam..
ayfatata |~|~ GoLD üye ~|~| Kayıtlı Üye 2 Ara 2008 #9 Ya semih rica etsem şu başlığı "Gökyüzünde şanlı bayrağımız" olarak değiştirsek. O başlık daha havalı sanki hahaha
Ya semih rica etsem şu başlığı "Gökyüzünde şanlı bayrağımız" olarak değiştirsek. O başlık daha havalı sanki hahaha
ayfatata |~|~ GoLD üye ~|~| Kayıtlı Üye 2 Ara 2008 #11 dieséL`' Alıntı: tamamdır hocam Genişletmek için tıkla ... Saolasın kardeşim.:2:
ayfatata |~|~ GoLD üye ~|~| Kayıtlı Üye 2 Ara 2008 #12 Arkadaşlar bu da fotoğrafın orjinal hali. Ben biraz değiştirdim. Daha doğrusu ilk fotoğrafta döndürdüm.
Arkadaşlar bu da fotoğrafın orjinal hali. Ben biraz değiştirdim. Daha doğrusu ilk fotoğrafta döndürdüm.