Göksu: Olayları rakip takım başlattı

karagümrük

Kayıtlı Üye
İstanbul 1. Amatör Lig 11. Grup’taki olaylı Fatih Vatan Lisesi-Topkapıspor karşılaşması sonrası Fatih Vatan Lisesi’nin açıklamasına Topkapıspor’dan yanıt geldi. Kırmızı-Kurşuniler’in teknik direktörü Hüseyin Göksu, rakiplerinin henüz seremonide ortamı gerdiklerini ifade ederek, olayları Fatih Vatan Lisesi futbolcularının çıkardığını dile getirdi.
Hüseyin Göksu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Bu hafta Fatih Vatan Lisesi ile oynadığımız maçta gereksiz bir şekilde kavga çıkması nedeniyle bu açıklamayı yapma gereği duyuyorum. Ben Topkapıspor’da görev yapan bir antrenörüm. Müsabaka başlamadan önce hakemle birlikte seremoniye çıktık. Seremonide rakip takımdaki arkadaşlardan birkaçı bizim oyuncularımızla tokalaşmadılar. Kendi kendime ‘Anlaşılan çok zor bir maç bizleri bekliyor’ dedim. Nitekim 2-0 da geriye düştük ancak 25. dakikada golü bulduk. Daha sonra 2 numaralı futbolcuları ikinci sıra kartını görüp oyun dışı kaldı.

İkinci devreye çıkmadan önce soyunma odasında oyuncularıma ‘Sizleri tanıyamıyorum. Sizler beni, yardımcımı, yöneticilerimi zan altında mı bırakmak istiyorsunuz? Bizlere ******** mi demelerini istiyorsunuz? Çıkın bu maçı bizim lehimize çevirin’ dedim ve dışarıya çıktım. Oyuncularım çıkıp ellerinden geleni yaptılar ve maçı 3-2’ye getirdiler. Bundan sonrasını Vatan Lisesi Lisesi oyuncuları yaptı. Bizim futbolcu arkadaşlara ağza alınmayacak şekilde küfürler ettiler, tekmeler, tokatlar atmaya çalıştılar. Bizim oyuncularımız da kendilerini müdafaa etmeye çalıştılar. Bizim için Vatan Lisesi neyse Rumeli Kavağı, Rumeli İdman Yurdu, Tophane Tayfun ve Zeytinburnu Hürriyet takımları da aynıdır. Bizler hiçbir takıma eyvallah etmeyiz. Bu takım başında olduğum süre içerisinde oyuncularımın bir kusurları varsa, onlar adına özür dilerim.

Bununla birlikte Fatih Vatan Lisesi Spor Kulübü'nün açıklamasının gerçekleri yansıtmadığını belirterek, söz konusu açıklamaları üzüntüyle okuduğumuzu eklemek isterim. Topkapıspor Kulübü teknik heyeti ve yöneticileri olarak olayları tüm iyi niyetimizle sona erdirmek için elimizden geleni yaptığımızın tüm kamuoyunun bilmesini isterim.”

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri