GökLeRiN DeRDi

GokLeRiNdeRDi

Kayıtlı Üye
Önsöz..

Nerden başlamalı nerden giriş yapmalı hangi yerde virgül koymalı bilemiyorum. Konuşma işaretiyle mi başlamalı yoksa dökülen yaşların hizasından mı gitmeli yoksa üzerinimi çizmeli.

Hayat bu baştan seçmeli; benim hayatım ise bir dönem ödevi...

Yine koca bir hüzün hakim; geçmişin kırıkları hala parçalarken yüreğimi nasıl adım atabilirim bir adım ileri. Hatalımıydım değer verdiklerime fazla değer yükledim diye; yoksa suçlumuydum kendimden fazla düşünüp sevdim diye..

Nerden başlamalı diye düşünmeden giriş yapmalı en anlamsız yerinden en anlamsız haliyle..

Son düzenleme:
---> GökLeRiN DeRDi

Üzerime yüklenen bir çok ithamdan sonra birşeyleri düzeltmek uğruna binbir türlü zorluklarla savaşmama rağmen bugün gördüm ki amaç ben değil amaç beni bitirmekmiş. O kadar süreden sonra bugün gelen o tek mesaj herşeyi öyle bir kısa özetlediki. Ne sevgi ne düşünmek nede güvenmek. Tek hedef bitirmek. Sıkıcı yorucu ve yakıcı bir günün sonlarına yaklaşırken bir umut ışığı daha görmek istiyorum tünelin sonunda lakin tünelin ucu çok karanlık önümü görmeden yürümeye artık korkar gibiyim.

Her neyse şimdi biraz yemek zamanı..

---> GökLeRiN DeRDi

bu günlük olmamış yada ben yanılıyorum :D:D

günlük yerine bunu şiir bölümüne tasıyabılırız ıstersen..

aklına geldıkce eklemelerde bulunursun :)

günlük ün amacı 1 günde olan şeleri yazmak.

ama daha gün bitmeden 2 kere yazmısın :p

---> GökLeRiN DeRDi

Göklerin Derdi ;

Konununuz sizin yazdıklarınız bölümüne tasınmıstır..Şiirlerinizi bu bölümdeki konunuzdan paylasabılırsiniz..yüreğine saglık paylasımın ıcın tesekkurler devamını bekliyoruz..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri