Gökhan Gönül ucuz atlattı

REiSS

Kayıtlı Üye
Lig maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de Santos ile Gökhan'ın çarpışması korkuttu...

Spor Toto Süper Lig'in 16.haftasında Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu akşam Aykut Kocaman yönetiminde hazırlıklarını sürdürdü.

Gökhan Ünal, daha önce operasyon geçirdiği sol ayak baş parmağının tırnağında ödem oluşması sebebiyle antrenmana katılmazken Mehmet Topuz'un yanı sıra anneannesi vefat eden Volkan Demirel de idmanda yer almadı.

Kontrollü pas çalışmasında Andre Santos ile girdiği ikili mücadelede darbe alan Gökhan Gönül, saha kenarında bir süre tedavi olurken çalışmayı yarım bıraktı. İlk kontrollerde milli futbolcunun durumunun ciddi olmadığı belirlenirken Gökhan'ın yarınki idmanda yer alması bekleniyor.

Öte yandan antrenmana katılmayan bir diğer isim olan Kazım, Fransa'da forma giydiği dönemde geçirdiği trafik kazasıyla ilgili mahkemeye çıkmak için izin alarak bu ülkeye gitti.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst