Gökçe'm İle Süper Gün (:

Gülümse.

Bayan Üye
Merhaba Günlük Kardeş.

Şu 3 gündür özgürlüğümü ilan ettiğim için hergun başka bi yerdeyım :D Bu gunde kiminle nereye gitse diye düşünüyordum Gökçe aradı. Dışarı çıkalım falan dedi. Başka bir şey istesem olcakmış günlük :D

Neyse saat 12.30 sularında Gökçe'yi anneannesinden aldım çıktık yola :D Nereye gitceğimizi tartışıyoruz. Alsancağa gidelim dedik. Durağa gittik. Ben otobüs beğeniyorum :D Yok o kalabalık bu klimasız fln derken 2-3 otobüs kaçırdık :D Sonunda klimalı olan bir otobüse bindik. Ver elini alsancak :D

Alsancağa geldik. Her zaman yaptığımm gibi ilk işim eski okulumma gitek oldu tabi. Kantinde çalışan amca ordaydı selam vermeden geçmek olmaz :D Halini hatrını sordum çıktık okuldan :D OKulu tam bir çocuk yuvası haline getirmişler günlük :D Börtü böcek resimleri falan var her tarafta :D

Daha sonra kordona gittik. Alsancağa gidince kordona gitmemek olmaz tabi :D Amann herkes sevgilisiyle sarmaş dolaş hiç sevmediğim olaylar :D

Neyse bi baktık ksk vapuru geldi :D Dedik ksk'ya gidelim :D Bindik vapura ver elini Karşıyaka :D Karşıyaka sahilde turladık biraz. Daha sonra Ksk çarşıda oyalandık :D Sıkıldık tabi :D Geri iskeleye gittik. Ordan Konak vapuruna bindik ne zorumuz varsa artık :D KOnaktan alsancağa kadar yürüdük :D O yol nasıl uzun geldi bir ben bir Gökçe bir de Allah bilir :| :D

Nese yine kordonda bi banka oturduk oyle saf saf konuşuyoruz :D Gökçe arkadaşına mesaj çekti kordondayız diye. Çocukta çankayadaymış. Geldi yanımıza. Onunla takıldık biraz. Sonra o yoluna biz yolumuza :D

Bizi karnımız kurt gibi acıktı :D İkimizde kahvaltıyla duruyoruz :D Ama illa şirinyerde yicez yemeği :D Hey Allahım :D

Şirinyerde forbes caddesine bir koşuşumuz var görmen lazımdı günlük :D Ezilcektik nerdeyse:D

Ekmek arası bişiler yaptırdık. Eve giderken hiç çekinmeden yedik resmen :D

İnsan biraz utanır yanı. Utanma diye bişi kalmadı bizde. Ama yediğim en zevkli yemekti :D

Ne kadar yorulsakta süper gündü günlük efendi :D

Eve geldiğimde kendimi koltukta uzanmış bir şekilde buldum :D Yalnız baş ağrısından öldüm :D O kadar saat güneş çarptı tabi :D

Sonuç olarak özgürlük güzel şey :)

---> Gökçe'm İle Süper Gün :)

Çok hoş :D insan iki aşgunu beraber görünce duygulanıyo tabi :D
:'(

Neyse özgürlüğün hayırlı olsun kıskanç sarı foseptik :D

oh çoşş:| insan bacusunu düşünür be:|

küstüm şincik:|

azıcık oturda ders çalış sınavın var önünde:D

:D

otobüsün kLimaLısını nasıL anLıon dısarısındamı yazıo kLimaLı otobüs die :D

Amann herkes sevgilisiyle sarmaş dolaş hiç sevmediğim olaylar :D
içimden geçti bu kdar sırıtma ifadesi var zaten mutlulugu burdan anlasılıyor
okuyup okumama arasında gidip geldim.
en sonnda okudum..güzel ve eğlenceli bir gün yaşamıssınız.
Ne güzeL...
lakin hiç sevmediğin olayda bile gülmen gereksizdi bence=)
birgün sende sevgilini koluna takarsın onların haline düşersin felan (=
neyse ! :)

Sonuç olarak özgürlük güzel şey :)

son cümlendende anlasılıyor zaten mutlulugun sırrı..
hergünün böyle geçmez!Anı yaşamıssınız,ne mutlu size.
bi dahakine günlüğünde daha az ifade kullanman dileğiyle !
hep mutlu kal Cansu.

Anıl klimalı ve klimasız otobüsleri bakınca anlıyorsun şekilleri değişik :D

Hepinize yorumlar için tesekkurler.

Emre ıfade kullanmam neden bu kadar sorun oldu anlamadım. Nese saol sende.

Gokce :|

Ben mi yemedim len sende para yoktu sen dedin şirinyerde yiyelim diye bende tamam dedim :p Nankör :D

Anıl bi kere kilolu değilim ben tamam mı :D

Yorumlar içinde herkese tesekkürler :D

Gökceyle Gün Kötu Gecer mi Cansuum:D:D

Saol Paylastığın için bebişim a

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri