göçmen kuşLarın arasındaki diyaLogLar

meRve^^

Bayan Üye
Abi biz simdi V seklinde ucuyoruz ya, bu kanatlarimizin yarattigi hava boslugu sayesinde daha hizli gidiyoruz. Bu sinerji
olayi anliyor musun?
- Ohooo be guzelim. Iyice sardin geyige ha!! Afrika'ya kadar isimiz var seninle anlasildi.

- Ahh ah ne vardi bi leylege varacak. Evlendik evleneli kicimiz bi yer gormedi. Bu genc yasta senin yuzunden gocup gittim
valla...
- Sus be Neriman!!Bugune bugun V'nin basi olmus bi adamin karisisin. Yilda iki kere de dunya seyahatine cikiyoruz iste daha
ne istiyorsun?'

- Abi simdi ne yapicam ben ya? Sira geldi gectik one, olduk V'nin basi. Derslerde uyur musun al iste! Nerede lan bu Afrika
simdi?

- Cokun cokun ilerde cevirme var.
- Abi anladik reenkarnasyon gecirdin, bir onc eki hayatinda minibus soforuydun de artik leyleksin. Alissan artik diyorum...

- Ne oldu sana ne oldu boyle? Nerde o eski tas firin leylegi, bir anda oldun light leylegi...
- Ne mirildanip duruyorsun kendi kendine Namik? Ne var karini sirtinda tasiyorsan?! Surada ne kaldi Afrika'ya. Dirdirlanma
oyarim o gozlerini valla.

- W seklinde ucmakta nereden cikti lan? Birakin ozentiligi asliniza donun.

- Ucakla gitseydik ne olurdu sanki be abi?
- Kanadinin koru olurdu. Bu kadar kisiyiz, ucak kac paraya gelir senin haberin var mi? O zaman tam goceriz iste...

- Kapayin ulan cep telefonunu... Ucus suresince yasak kardesim... Kac kere soylicez...

- Abi ne olur bir kerede ben one geceyim. - Get len. Gecen sefer bi hata ettik seni one gecirdik, uyuya kaldin. Senin yuzunden az daha kutuplara gidiyorduk.
En arkaya hadee...

- Biraz alcaktan gidemez miyiz?! Basim donuyor da...
- Olur, hatta istersen yuruyerek gocelim. Cok bozuldu genclik cook... Biz boyle miydik be hey gidi hey...

- Ooops leylegi havada gordum ya, olay bitmistir, bu sene kesin cok gezicem...
- Bu gerzegi atin disari...

- Ulan keske okuldayken Turkce derslerine daha cok takilsaydim. V nasil bi seydi? Hangi harften sonra geliyordu acaba?

- Abi hic olmazsa ligin ilk yarisi bitseydi de oyle gocseydik.
- Sacmalamaaaa.. Ucmana bak...
- Bari gocerken Sukru Saracoglu'nun ustunden gecemez miyiz? Kanaryamin Malatya'yla maci var, skor kac kac cok merak ediyorum.

- Aaa bu da nesi? Kus desem degil, Ucak hic degil... Supermen olmas in sakin...
- Yettim arkadaslar binlerce kilometre ucmaktan yorulmussunuzdur siz simdi. Atlayin bakalim sirtima...
- Yasasin... Super kahramanimiz... Goc-meeeeen.

---> göçmen kuşLarın arasındaki diyaLogLar

- Abi simdi ne yapicam ben ya? Sira geldi gectik one olduk V'nin basi. Derslerde uyur musun al iste! Nerede lan bu Afrika
simdi?
koptum valla hahaha

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri