Goat Simulator'dan Süper Gizli DLC Fragmanı

Heulwen

Kayıtlı Üye
Goat Simulator'dan Süper Gizli DLC Fragmanı

6qDOJ9.jpg

Bir deve, bir flamingo ve bir yunus... Küçüklükten beri hayvan karakterlerin konuştuğu öyküler dinledim, çizgi filmler izledim ama nedense bu fragmanı izleyene kadar bu derece garipsememiştim. Söz konusu Goat Simulator olunca her şey mümkün. Yaşasın keçi gücü!

Saçma denebilecek bir fikri oldukça absürt ve başarılı bir şekilde Goat Simulator'da işleyen Coffee Stain Studios, oyun için yeni bir DLCnin geleceğini eğlenceli bir fragmanla duyurdu. Öyle patlama çatlama yok çünkü videonun özü diyaloglarda. İzlemeyi düşünmeyen ya da İngilizce ile sorun yaşayanlar için özetleyecek olursam, bu arkadaşlar Goat Simulator'un DLCsi ile ilgili konuşuyorlar. Flamingo almak istemediğini çünkü gerekli görmediğini, en azından çok ilginç bir şey olduğundan emin olana dek para vermek istemediğini söylüyor. Diğer hayvanlar durumu izah etmeye çalışırken bizim keçimiz çıkıyor ve "Cimri herif. Gidip oyunu %75 indirimle aldın zaten. Ben bunun için çok çalıştım, sen de herkes gibi git al şu lanet DLCyi." diyip fırça çekiyor. Goat Simulator'ı sevmeyen biri buna alınabilir belki ama oyunun hayranlarının tereddüt edeceğini düşünmüyordum. GoatZ DLCsi 10 lira gibi uygun bir fiyata Steam'de yayınlanmıştı.

Şimdilik adı New Super Secret DLC olan bu DLCnin ne zaman çıkacağını bilmiyoruz ama muhtemelen videoda gördüğümüz diğer hayvanlarla takılıp şehrin altını üstüne getireceğiz.

Not: Bu arada pek çok kuş gibi flamingoların da dili var hatta kuşların dillerinde diğer hayvanlardan farklı olarak kemik bulunuyor. Bu sayede yemek toplamak ve yuvalarını kurmak için dillerini kullanabiliyorlar.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri