:36::36::36:
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 20 Tem 2010 #2 ---> gizli gizli yiyecek hüplettiniz mi? evet koltugun arkasına geçip yer cıkardım xD
lonely_cat Bayan Üye 22 Tem 2010 #3 ---> gizli gizli yiyecek hüplettiniz mi? xD açççç xD bende nescafeleri bide sodaları arka arkaya içer sonrada delilleri ortadan kaldırırdım xD
---> gizli gizli yiyecek hüplettiniz mi? xD açççç xD bende nescafeleri bide sodaları arka arkaya içer sonrada delilleri ortadan kaldırırdım xD
sEmih Kayıtlı Üye 28 Tem 2010 #6 ---> gizli gizli yiyecek hüplettiniz mi? Annemin Yaptığı Pudingleri Gizlice Yerdim Tabağı Saklardım. Pudingler Bitince Gizlice Yıkar Tabağı Yerine Koyardım
---> gizli gizli yiyecek hüplettiniz mi? Annemin Yaptığı Pudingleri Gizlice Yerdim Tabağı Saklardım. Pudingler Bitince Gizlice Yıkar Tabağı Yerine Koyardım
lonely_cat Bayan Üye 31 Tem 2010 #8 ---> gizli gizli yiyecek hüplettiniz mi? ohh ohh hep abur cubur ne ala keyif xD
Deathalone Banned 31 Tem 2010 #9 ---> gizli gizli yiyecek hüplettiniz mi? bitter ckolta hastsym evde buldgm anda yok ederm sonra kardesmn üzerine atarım
---> gizli gizli yiyecek hüplettiniz mi? bitter ckolta hastsym evde buldgm anda yok ederm sonra kardesmn üzerine atarım
lonely_cat Bayan Üye 1 Ağu 2010 #10 ---> gizli gizli yiyecek hüplettiniz mi? xD bende bitter çiklota hastasıyım spr bi şey ya xD