gizli aşkın günlüğü

sarılale

Kayıtlı Üye
aşk olduğum adam başkasıyla yatmış.
artık benim değil. başka biri dokunmus dudaklarına tenine. nasıl olur başkasına dokunabilir. ayrılmıs bıle olsak hala severken nasıl baska bırıne bırakır kendını. senı unutamadım yasadıklarımızı kokunu unutamadım senı cok ozledım derkken nasıl olurda. yapar bunu.. ben hala onu beklerken onun hayalını kurarken o baska bır kadının kollarında.
soledıgı andan berı bunu dusunuyır nasıl olur dıye nasl yapar. nasıl ızın verır baskasının dokunmasına.
ve ona dokunurken aklına bıle gelmemıs olmam bu sanrım en cok canımı yakan sey... bı anda oldu ole dusunerek yapılmıs bısey degıldı demesı. sarhosta degılmıs nasıl olur ya nasıl olur bu. 3 gunluk ayrılıkta nasıl baska bırıne dokunur nasıl olur buuu.
kalbım kırık buyuk sandıgım bıtmez sandıgım benden baskasıyla olmaz sandıgım ınsan hıc dusunmeden ıhanet ettı.
nasıl yenıden baslayayım nasıl senı unutamadım dıyeyım... bı anda dagılır verdı hersey 3 senelık bırsey bı anda tuzla buz oldu.

---> gizli aşkın günlüğü

Gunluk nıtelıgınde bır yazı degıl bu.
Yınede konu bosa gıtmesın dıye +Sevgini Haykır / Aşk Doktorunuz bölümüne tasıyorum.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri