''Gizem'e Özel Kompozisyon'' xD (VeDa)

PoLaT-BaHa

Kayıtlı Üye
Ortaokuldaki kompozisyon dersinden sonra birine mektup yazmak aklımın ucundan bile geçmemişti.Kısmet sanaymış aşkım.
Kaderde Fethiye'de olup seni tanımak,görmek varmış.Canım benim,bir veda zamanı daha geldi.Şuna aslında veda demek istemiyorum.Veda lafı bile başlı başına üzülme sebebim benim güzelim..3-4 aylık bir mola diyelim biz :) Geri geleceğim,hem de daha pozitif bir aşık olarak,çünkü evrenden ne istersen sana onu verir,senin sözündü hatırladın mı canım ?
Lafı Uzattım farkındayım...Hani her mektubun bir klasik cümlesi vardır ya,''Sen bu satırları okurken ben çok uzaklarda olacağım..'' diye başlayan..Aslında yanındayım,yanı başındayım ama farketmiyorsun !
Seninle iyi kötü günlerimiz oldu diyemeyeceğim çünkü kötü olan bir günümü hatırlamıyorum..Kafamda soyut bir imaj yarattım senin için tatlım..Neden biliyor musun ? Çünkü somut şeyler sıradandır,gelip geçicidir.Ama soyut şeyler daha değerlidir,Görmesen de var olduklarını bilirsin hem de adın gibi :)Döndüğümde seni bıraktığım yerde,kalbimde olacaksın !!!

Bahadır TEKİN

---> ''Gizem'e Özel Kompozisyon'' xD (VeDa)

kardeş yabancı alfabelerın konu ısmınde kullanılması yasak!

wındows word vs harıc

emegıne saglık

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri