Gitme deseydim ?

Asijuliet

Sarı dedim Lacivert dedi :)
Bayan Üye

tumblr_mdlb5slKVm1rqb69uo1_500.jpg

#
Ben seni severken gittin,başkalarına gittin. Ben ardından sadece baktım, gitme diyemedim, gururumu yenemedım.
Gitme desem gider miydin, kalır mıydın bilmiyorum ama gitme deseydim eğer şuan ki pişmanlıkları yaşamayacaktım. Ben ” Gitme ” dedim, ben gitmemesi için yalvardım gitti, sevme artık onu derdim kendime. Ama lanet olsun ki diyemiyorum. Gitme desem kalırdın belki, işte işte bu düşünce beni öldürüyor.
Canım yanıyor, sessiz sessiz ölüyorum. Saymıyorum artık ayrılalı kaç gece geçti, kaç sabaha uyandım sensiz. Biliyorum artık hiç birşeyin dönüşü yok ama benim sana olan sevgiminde dönüşü yok sevgili.

Asijuliet.
16KASIM2012

Ayrıldık işte bak ölüyorum.

---> Gitme deseydim ?

daldım hayallere gozlerim acık gittigin yollarda hayalerimiz oynuyor sanki
saatler gecmis günes cıktı karanlıkların icindeki hayallerimiz kaybolmaya basladı
uyanamaz oldum kaldıgım yerde donup kalmısım
simdi senle hayalere dalıp kaldım tas misali...

emegine saglık güzel di

---> Gitme deseydim ?

#
Ben seni severken gittin,başkalarına gittin. Ben ardından sadece baktım, gitme diyemedim, gururumu yenemedım.
Gitme desem gider miydin, kalır mıydın bilmiyorum ama gitme deseydim eğer şuan ki pişmanlıkları yaşamayacaktım. Ben ” Gitme ” dedim, ben gitmemesi için yalvardım gitti, sevme artık onu derdim kendime. Ama lanet olsun ki diyemiyorum. Gitme desem kalırdın belki, işte işte bu düşünce beni öldürüyor.
Canım yanıyor, sessiz sessiz ölüyorum. Saymıyorum artık ayrılalı kaç gece geçti, kaç sabaha uyandım sensiz. Biliyorum artık hiç birşeyin dönüşü yok ama benim sana olan sevgiminde dönüşü yok sevgili.

Asijuliet.
16KASIM2012

hoş paylaşım olmuş.teşekkürler...:5p27y:

gittin ya,
bir çıkmazın içindeyim.
bir bilinmeze döndü hayatım.
kayıp bir kentim,
sokaklarım ıssız,
sokaklarım sensiz,
sokaklarım soğuk ve karanlık.

gittin ya,
fırtına eksik olmaz,
gönlümün limanında.
her gece,
hüzünlere yelken açar yüreğim.
ve ben her gece boğulurum,
sensiz hüzünler denizinde.

gittin ya,
mevsimlerin tadı yok,
sonbahara takılı kaldı ömrüm,
ben her mevsim solgun,
her mevsim hazan.
anlamını yitiren saatlarin,
ufku kararan umutların,
geleceği olmayan yarınların,
sahibiyim şimdi.

gittin ya,
bir yığın anı kaldı geride,
bir yığın umut,bir yığın keşke.
ve tadı olmayan,
sensiz geçen bir yığın sene.
sen,umuda uzandığım yerdin,
duyup feryadımı geri gelsene...

Dogukan​

---> Gitme deseydim ?

hoş paylaşım olmuş.teşekkürler...:5p27y:

gittin ya,
bir çıkmazın içindeyim.
bir bilinmeze döndü hayatım.
kayıp bir kentim,
sokaklarım ıssız,
sokaklarım sensiz,
sokaklarım soğuk ve karanlık.

gittin ya,
fırtına eksik olmaz,
gönlümün limanında.
her gece,
hüzünlere yelken açar yüreğim.
ve ben her gece boğulurum,
sensiz hüzünler denizinde.

gittin ya,
mevsimlerin tadı yok,
sonbahara takılı kaldı ömrüm,
ben her mevsim solgun,
her mevsim hazan.
anlamını yitiren saatlarin,
ufku kararan umutların,
geleceği olmayan yarınların,
sahibiyim şimdi.

gittin ya,
bir yığın anı kaldı geride,
bir yığın umut,bir yığın keşke.
ve tadı olmayan,
sensiz geçen bir yığın sene.
sen,umuda uzandığım yerdin,
duyup feryadımı geri gelsene...

Dogukan​

Tşkler güzel şiir olmuş doğrusu :kk:​

---> Gitme deseydim ?

Sessiz sessiz ölüyorum...

Psikom yüregine saglik...Pismanliklarin olmasin bi daha hic.Ne hüzünlü satirlar kararlamissin...Duygu yüklü satırlara pismanlik karalamissin.Hep mutlu ol psikom .)

---> Gitme deseydim ?

#

Asijuliet.
16KASIM2012

Yüreğine sağlık duygu yüklü satırlar :hi:

---> Gitme deseydim ?

Sessiz sessiz ölüyorum...

Psikom yüregine saglik...Pismanliklarin olmasin bi daha hic.Ne hüzünlü satirlar kararlamissin...Duygu yüklü satırlara pismanlik karalamissin.Hep mutlu ol psikom .)

İyi dileklerini yerim seninnnn :1043_twisted_1: Tşk ederim canım hepimiz mutlu,huzurlu olalım :asigim:

Yüreğine sağlık duygu yüklü satırlar :hi:

Teşekkür ederim :kk:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri