Git PatLat Bu Kafayı Simdi :))

RaPizM^^

Bayan Üye
bazen diyorum ki niye yaşıyoruz yahu ?

bir mesleğe girmeye çalışıyoruz direkt ''tecrübe''n var mı diyorlar kardeşim bileğimin gücü ve aklım neyine yetmiyor ? ;)

bir mesleğe girişsen bayansın ya bi de hemen fiziki ve yerşekil özellikleri öne çıkıyor azıcık kiloluyum 3 lira daha extradan kumaş parası versen sanki maliye kapına dayanacak ? ;)

bir dizi izliyorsun sürekli bir aldatma ...bakma kardeşim komşunun kazına alacaklı gözüyle kendi tavuğun daha güzel körsen milletin bunda günahı ne ?
msn_cool.gif

hadi diyorum maç takılalım kız başımıza ...parayla gözü doymayan hakemler yanlış kararlarla gol olan haksız galibiyetler..pervasızca ağzımızdan müslümanlık dışı sözler fışkırıyorsa bunda günahın ne suçu var ? :p

dizi...futbol..iş...meslek aman be içim karardı hadi bakalım film izleyelim..ne uçuk sahnelerle bezenmiş gerilim kur(amama)gu filmleri..slakça yazılmış çılgın aşk filmleri..hay Allah deme de yanında yat hani
msn_down.gif

uydu alsak çanak kötürüm gelin gelin gelin bizde oturun(gelin aldım kız kötürüm gelin gelin bizde oturun atasözünden versiyon ;))hesabı desek cepteki limit çanak ve uydu sezonunu da geçmiş gözüküyor :'(

en iyisi ilerlemiş yaşa rağmen cartoon network izleyim ya da olmadı bi selena takılırız yetmedi bi kayıp prenses....

amannnnnn uymuyor bir elbise kafama...git patlat bu kafayı şimdiiiiiii
msn_cool.gif
msn_cool.gif

ALINTI

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri