Girdiği binanın çatısından düştü

karagümrük

Kayıtlı Üye
Bağcılar'da kaçmaya çalışan hırsız 3 katlı binanın çatısından düştü.

Bağcılar’da hırsızlık için girdiği binada fark edildiğini anlayan hırsız, çıktığı 3 katlı binanın çatısından yan binaya geçmek isterken düşerek yaralandı.

Olay, saat 20.00 sıralarında Kemalpaşa Mahallesi 23 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, 12 numaradaki binaya hırsızlık için giren Abdullah Koca, fark edildiğini anlayınca binanın çatısına kaçtı. Koca, kaçmak için yandaki 3 katlı binanın çatısına atladı. Atladığı yerdeki kalasların kırılmasıyla Koca üçüncü kattan zemine düştü. Yaralanmasına rağmen kaçmaya çalışan Koca’yı binada oturan belediye temizlik işçisi Serkan Gören engellendi. Mahalle sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

ÇOK ACIYOR, İĞNE YAPIN BANA
Acı çeken Abdullah Koca, olay yerine gelen sağlık ekiplerine "Çok acıyor, iğne yapın bana" dedi. Sağlık ekipleri Koca’yı, ilk müdahalenin ardından ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk etti. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olan yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

EŞİ VE ÇOCUKLARI ÇEVREDEKİLERLE TARTIŞTI
Abdullah Koca’nın eşi ve çocuğu da bir süre sonra olay yerine geldi. Koca’nın eşi, mahalle sakinlerine "Adam burada ölüyor. Niye bağırıyorsunuz" diyerek tepki gösterdi. Koca’nın kaçmasını engelleyen Serkan Gören de, " Aşağı indiğimde kaçmaya çalışıyordu. Yanına geldiğimde telefonla konuşuyordu. Kaçmasını engelledik" diye konuştu.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri