Gineli`de Gizli Kriz!

TSunami_61

Kayıtlı Üye
gineli_28102008.071022.jpg
Bordo mavili takıma geldiği günden beri futbolundan çok sorunları tartışılan İbrahima Yattara performansı ile gündemde...Yanal`ın Sabrı Tükendi

Katar`ın Al Sadd Kulübüne tranfseri gerçekleşmediği için Trabzonspor yönetimine tavırlı olan İbrahima Yattara, kendisine sağlanan `koşulsuz af` hakkını iyi kullanamadı. Bordo mavili yönetim, son transfer girişimleri ve ayrılma yolundaki ilginç çıkışı nedeniyle Gineli`ye ceza vermedi.

Ancak Yattara`ya bu da yeterli gelmedi. Ve sakatlığının ardından çıktığı iki maçta da ortaya hiçbir şey koymadı. Yanal da hem bunu görerek, hem de söylediklerini yapmaması nedeniyle onu dün oyundan çıkardı. 2.2 trilyonluk Yattara, geride kalan 8 haftada kısmen Ankara maçları dışında takıma hiçbir katkı sağlamadı. Aksine çıkardığı idari sorunlarla camiayı gerdi, huzursuzluk çıkardı.

Nerede Sakatlandın?

Takım bugün yağmur altında çalıştı. Yattara, bugün ağrılarını bahane göstererek idmana çıkmadı. Gaziantep maçında darbe aldığını belirten Gineli`nin idmana çıkmaması krize dönüştürülmedi. Ve ikinci kaptan Yattara Hüseyin ile birlikte salonda kaldı.

Ancak gerek bugüne kadar ortaya koyduğu sorunlu tablo, gerekse son iki maçtaki düşündüren performansı ile Yattara şimdi en çok da yönetimi düşündürüyor. Yanal onu 11`e koyduğuna, yönetim ise ceza vermediğine pişman bir görüntü içinde. Her an yeni bir Yattara krizi patlayabilir. Kulüpten dışarıya sorunlu bir işaret verilmiyor. Ama bugünlerde içeride herkes bu sorunun nasıl aşılabileceğini tartışıyor.

Ağrıları Varmış

Ersun Yanal, "Ceza vermeyelim, onu kazanalım" diyerek Yattara için kendini ortaya koymuştu. Gaziantep maçında mücadele adına ortaya hiçbir şey koymayan Yattara, `Ayağıma darbe aldım, ağrılarım var` diyerek takımla idmana çıkmadı. Yattara`nın bütün bu yaptıkları `bıktırma siyaseti` olarak yorumlanıyor. Yönetim ise tam bir kördüğüm içinde, ne yapacağını bilemiyor.

ya nie 11 de die pişmanlar ohh canıma deysinn ikide 11de Yattara olmasa bu takım bi hiççççççççççççç

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri