Gidişin ne bir kıyamet ne bir dipsiz kuyu ,gidişin zamanı çalsada ömrümden ardında ya

ฬaLLє

Kayıtlı Üye
Gidişin ne bir kıyamet ne bir dipsiz kuyu ,gidişin zamanı çalsada ömrümden ardında yalnızlığa gem vursamda hep senli yada sensiz yaşıyorum adı her ne olursa olsun ne denirse onu yaşıyorum.

Hasretin hasretin o kadar koyduki anlatamam vurgunları yaşıyor ve vurgun limanlara sığınıyorum adı yalnızlık kimi zaman adı yokluğunla tutuşmak kaybetmek tutamamak ellerinde hüzünlere iç çekmelere yüklemek şişelere gömmek geceyi git git ağlama biliyorum seni ağlarken görmek en son dileğim yüreği saklım yaralım yarınlarda yeşerttiğim çoğu zaman hayalini bile kıskandığım.

Gideli epey zaman oldu hala alışamadığım en zor anlarımda sığındığım tek sığınağım arkam önüm sırtım bedenimi hapsettiğim ,çok uzun zaman oldu apansız gidişin.yaslara bürünüp bazan unutmak istediğim tek sırdaşım gele artık gel tut ellerimi kaldır yeniden eğik başımı bu can bu bedende
kapalı haberin olsun...

Hasret çoğu zaman bana kalan yırtık resimlerde bulduğum dalıp gitmelerimin iç çekişlerimin tek sebebi gel ....kader diyip çekip gitmek de var ama ben kalmaları seçtim senin için zamanı belli olmasada kalmalarını.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri