Giden Sevgiliyi Geri Getirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Medyumların yaptıklarını iddia ettikleri giden sevgili veya eş için yapılan büyüler hakkında biraz bilgi vermek istiyoruz. Gideni Geri Getirme Büyüsü olarak bu büyü ile yapılan çalışmalar vefkler sayesinde gideni geri getirmek mümkünmüş. Ancak bu iş için medyumları arayan kişilerin tamamı verdikleri onca para ile hiçbir sorun sıkıntısı çözülmemiş ve soluğu yorum sitelerinde alıyorlar. Dolandırıcı medyumlara karşı dikkatli olmanız gerektiğini hatırlatmak isteriz.

Son düzenleme:
---> Giden Sevgiliyi Geri Getirme

Medyum yorum siteleri sadece tuzak yapılan yorumlar ile yok sevgilini getirecem yok eşini getirecem diyerek insanların parasını alıp sadece onları kandırıyorlar bu kişiler kolay para kazanma peşinde olan kötü niyetli kişiler

Medyumların yaptıklarını iddia ettikleri büyüler arasında
Aşk Büyüsü
Aşk Büyüleri
Aşık Etme Büyüsü
Bağlama Büyüsü
Bağlama Büyüleri
Sevdiğini Bağlama Büyüsü
Canbar Aşk Büyüsü
Evlilik Büyüsü
Evlilik Büyüleri
Gideni Geri Getirme Büyüsü
Giden Sevgiliyi Geri Getirme Büyüsü
Geri Getirme Büyüsü
Papaz Büyüsü
Papaz Büyüleri
Ayırma Büyü
Büyü
Büyüler
Büyü Nedir
Büyü Yapmak
Büyü Bozmak
Ve çok fazlası bu kadar büyüyü yapmak baya marifet ister:)

Aşk Büyüsü

Medyumların aşk için yaptığı büyüler hakkında neler biliyoruz.
Aşk Büyüsü
Aşık Etme Büyüsü

Son düzenleme:
---> Aşk Büyüsü

Gereksiz , Saçma Buluyorum Şahsen .. Böyle Bir Şeye de İnanmıyorum :R

Büyü Kabul Görebilir İnanırım Ama Aşk Büyüsü vs si İnsanları kandırmak için uydurmalar hurafeler kanımca

- Gideni Neden Geri Getirmek İsterler Ki Giden Seni İstememiş Ve Gitmiştir Bu Çaba Niye ?

Aslında haklısın burada medyumların yaptıklarını iddia ettikleri büyüler hakkında yazmak istedim. İstemiyorsa ne anlamı var

---> Aşk Büyüsü

Aynen dediğiniz gibi kolay yoldan para kazanan kötü niyetli kişiler bunlar
Medyum sitelerine bir bakın bir dünya büyü yazmış bu kadarını öğrenmeye insanın ömrü yetmez:))

Evet bencede medyumlar bu işi kolay yoldan para kazanmak isteyen kötü niyetli kişiler birçok yorum sitesi ancak bunlarda medyumlar tarafından yönetilmekte ve burada yazılan yorumlar ile insanlar kandırılmakta.

kolay para kazanıyorlar kimsenin hiçbir sıkıntısı ve sorununu da çözmüyorlar gideni geri getirme büyüsü yazmış ya zaten olmuyor yürümüyor ki gitmiş gelmez ama medyum getirse ne olacak. İşin ilginç tarafı Medyumluk yapanların birçoğu bu işi yapacak başka işleri olmadığından yapıyorlar.

Kız arkadaşımdan ayrılmıştım bu internet ortamında dolanırken gideni geri getirme büyüsü reklamını gördüm tıkladım medyum sitesine attı baya konuştuk bir haftaya kız arkadaşın sana gelecek hatta sana tapacak it olacak köpek olacak dedi. hadi ya dedim para yolladım bekledim. Kız arkadaşım ile ayrıldık ancak telefonlarıma bakıyor hatta kendiside beni arıyordu bu medyuma bulaştıktan sonra telefonlarıma bakmadı hatta numarasını değiştirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri