Gıdalarda Olmaması Gereken Katkı Maddeleri

dedektif

Bayan Üye
Gıdalarda Olmaması Gereken Katkı Maddeleri

Hazır gıdaların hemen hepsinde kullanılan katkı maddeleri sağlığımızı olumsuz yönde etkilemektedirler.

İçeriğini okuduğumuzda “az miktarda” diye belirtilse de, tükettiğimiz tüm ürünlerdeki az miktarlar birleştiğindeki sonuç oldukça büyük..

Genel olarak gıdalarda kullanılan ve sağlığımız için olmaması gereken maddeler” Glikoz, Fruktoz ve Mısır şurubu”dur. Peki üreticiler neden bunları kullanıyor?

Kolay tedarik edilebilirliği,

Daha iyi kıvam ve görüntü vermesi,

Uzun raf ömrü,

Pancardan elde edilen şekere kıyasla daha ucuz maliyetli olması ile üreticilerin tercihi oluyorlar.




kaynak: bitkiblog
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst