Gıcıklıklarla süslenmiş bir sabah:D

Mini-DeLi

Bayan Üye
ßugün sabah saat 03:30 sularında gözlerimi açtım. ßaktımki uyku falan bırakmış beni tutmuyacak bende kalkıp benim için çok değerli olan merdivenleri aşşağı indim. Dolaptan meyva suyunu çıkarırken sevgili Anneciğimin ' Ek-innn! ßen sana kaç defa dolaptan bişi içmiceksin hastayken demedimmi?' lafının birden kulağımda çınlamasıyla, beni bir düşünce aldı ' ya şimdi kalktığımı duyup pat diye gelirse?:S' :D neyseki ben şişeyi odama götürerek gizlide olsa içtim. Evet içtim.. içmedeysim şuanda yatağıma uzanmış, koca bir fincan sıcak papatya çayı ve bisküvi.. ayrıca elimde labtop ile burda bunları yazıyor olmak yerine, okulda cici cici ders çalışıyor ve çok sevdiğim (evet evet sevdiğim) Öğretmenimi dinliyor olucaktım:p Neyse konumuza dönelim. Odama çıktım. Bilgisayarı açtım. Benim gibi nice nice kişilerin olduğunu gördüğümde yüzümde aptal bi gülümseme vardı:D Ondan bundan.. Sohbet, dedikodu derken saat'i 5:30 ettik. Okula için hazırlanmaya başmalamaya daha 1 buçuk saat var en iyisi uyuyim düşüncesiyle yatağıma uzandım ve uyudum. Fakat saati kurmayı unuttuğum için uyandığımda dersin bittiğini anladım ve direk b planına geçtim. 'Anneeeee...ßen hastayım!' Annem şirin bi ses ile ' ßiliyorum tatlım dolaptaki şişelerden birinin olmadığını görünce tahmin ettim. ßeni ilgilendirmez işe gitmem gerekiyor. Sana sıcak çay yaptım. Ögretmene rapor falan yazmıyorum, artık bi hafta sonu kaçırdığın derslere girersin. Seni seviyorum. Hoşçakaaaal=)' çok gıcık bi şirinlikti bu:D ßöylece daha haftanın ilk gününden hafta sonumu kendi ellerimle mahvetmiş oldum:D Kahrolsun gece-sanal-hayatı yada kahrolsun okul:D henüz saat 11:44. ßakalım daha başıma neleeeeer gelicek:D Dinlediğiniz için sağ olun var olun:p

иαzlı;1056280' Alıntı:
hehe biz inek qibi qittk ama okula:p nse qeçmiş olsn:D

Saol ama yinede gitti hafta sonum:(
KüçüKköyLüm duygularımla yazınca böyle şeyler çıkıyor:p

O değilde... ßoğazım hâla ağrıyo:'(

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri