GFBuqra - ÖZÜR !

endLesS

Webmaster
Merhabalar herkese..

Beni tanırsınız çoğunuz.. Neredeyse sizden biri oldum diyeceğim ama hiçbir zaman sizden biri olmayacağım.

Baya Uzun bir zaman oLdu ama haLa içimde bu oLay . Bi Seferinde yaşanan ufak bir tatsızlık sebebiyle GFBuqra
Kardeşimin kalbini kırmıştım. Küfür vs etmiştim hem ona hem bikaç dostuma .. Beni yakınen tanıyan kişiler bilirler ki ben insanların kalbini kıramam! Yani istesemde bunu başaramam evet sert çıkışlarım olur çoğu zaman ama sonra hatamı anladığımda an gelir gerçekten oturur ağlarım. Hata yapabilirim çünkü ben bir insanım. Ama yaptığım hataları kırdığım kalpleri onarmasınıda bilirim. Geçen ki tartışmada eşeklik tamamen bendeydi.. Sanırım ters bir anıma geldi ve yazılanları yanlış yorumladım. Dediğim gibi bende sizler gibi insanım. Buğra kardeşimden sizlerin huzurunda bir kez daha özür dilerim.

Not: Asi bir kişiliğin var Emre der hep Abim. Evet haklı biraz böyleyim ben ama sizleri seviyorum =) Bir daha böyle birşey olmayacak emin olun.

Dip Not: Aklımın başıma gelmesinde çok büyük katkısı olan İçimdeki meLih'e ayrıca teşekkür ederim.

İçimden geLdi Açtım ve halada pişmanım ..

Saygı ve Sevgilerimle
Emre

Son düzenleme:
---> GFBuqra - ÖZÜR !

Çok hata yapıyosun fakat özür dilemesinide iyi biliyosun

Hatasını anlayan adam delikanlıdır

Sende öylesin cigerim. Özürlük bişey yok unuttuk gitti

---> GFBuqra - ÖZÜR !

Ben de Akından özür dilerim o zaman.Aynı hatayı bugün ben de yaptım çünkü :)

ne diyelim ikimize de Allah akıl fikir versin.

---> GFBuqra - ÖZÜR !

Çok hata yapıyosun fakat özür dilemesinide iyi biliyosun

Hatasını anlayan adam delikanlıdır

Sende öylesin cigerim. Özürlük bişey yok unuttuk gitti

eyv biLaderim ..

=) şu hayatta tanıdığım en kral adamlardan birisin..herzaman dediğin gibi ana baba ayrı öz kardeşten öte ;)

Yaptığım çok ama çok hata var hepsi zamanla kardeşim zamanla ..

Ben de Akından özür dilerim o zaman.Aynı hatayı bugün ben de yaptım çünkü :)

ne diyelim ikimize de Allah akıl fikir versin.

:)

dank ediyor artık çoğu şey ..

yeni büyüyorum sanırım ..

---> GFBuqra - ÖZÜR !

Banlanmıştın sen ben o zaman yeniydim buralarda yoksa o olay mı xD

---> GFBuqra - ÖZÜR !

vay be işte bu en güzel şey

insanın yaptığı hatayı bilip özür dilemesi büyüklük erdemlik demektir kırılmış kalpleri onarmak çok güzel bir duygudur ;)

---> GFBuqra - ÖZÜR !

sizlere de bu yakışır zaten tanıdıgım kadarıyla hepiniz iyi kişilrsiniz...rabbim dostluğunuz,dostluğumuzu daim etsin inşaallah...

---> GFBuqra - ÖZÜR !

Fatoş sürekli eski konuları güncelleyip duruyosun.
Konuların tarihlerine bakıp yorum yaparsan daha iyi olur.

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri