Eveeettt oo biR FenerBahçe Aşığı.. Oo biR Hadise Fanı.. Oo çiçeği burnunda bi aşık.. Oo bir Buqra hahaha
Forumumuzun sevilen isimlerinden GFBuqra ile bir röportaj yaptık.. Soruları kankası endLesS soruyor, Buqra cevaplıyor
endLesS: Bundan sonraki her lafın forumda aleyhine işleyecektir
GFBuqra: Hadi yaa
endLesS: KLasik bir giriş olsun istemedim be hacı nabıosun
GFBuqra: Şu uzuuunnn Nasılsın muhabbetlerine girmeden röportaja baslasak hacı ne dersin
endLesS: Tabiki KLasik olarak ilk başta kendini tanıtırsan sevinirim isim soyisim yaş, konum vs.
GFBuqra: Adım buqra soyadım önemli deil Yas 19 yaslandık bea hacı İzmirliyim bunları bil yeterhahaha
endLesS: Hanqi takımlısın usta_?
GFBuqra: Sence Nick*e baksana
endLesS: Forumda senin FBli olduqunu herkes bilio ben usuldendir die şeettim hahaha
GFBuqra: Eet çok koyu bir Fenerbahçe taraftarıyım Bizimkisi bi ask bi tutku
endLesS: Abi Mehmet Topuz transferine ne diosun hahaha
GFBuqra: Ooo süper oldu onu almamıs ya Takıma çok büyük katkı sağlayacak ins
endLesS: İnş Nese Biraz özel hayata dalasım geldi Sevgili olayları falan nası gidiyor Ama konusmak istemiorum dersen buraları geçebiliriz hacı
GFBuqra: Bi sevgilim var eet :67: Forumda herkesin sevdiği biri bi melek İncim :67:
endLesS: NazLı*m Seni seviorum laf arasında sölim dedim nese devam edelim nası gidio inciyle_?
GFBuqra: Daha çok yeniyiz ki Herşey süper Allah bozmasın ins
endLesS: İns Nickinin anlamını sorcam sana ama saflık olur sorarsam hahaha
GFBuqra: Bencede o yüzden sorma hahaha
endLesS: Forumda Hadiseye olan askını herkes bilio Hoş hatun hayran olunmıcak gibi deil ama Nasıl basladı Hadise hayranlığı_?
GFBuqra: Bi şarkısı vardı bunun Stir me up Stir mi up diehahaha Öle basladı ve katlanarak devam etti İncimden çok olmasın seviorum Hadiseyi
endLesS: Şimdii sana bazı kelimeler sölicem ve onların sende ne anlam ifade edeceğini sorucam uyar mı hacı_?
GFBuqra: Uyar tabii.. Sor ama zor olmasın
endLesS: + rep
GFBuqra: Emeğe saygı
endLesS: Aşk_?
GFBuqra: İnci (FuLLmoon)
endLesS: Para_?
GFBuqra: Elinin kiri
endLesS: Keşke öyle olsa neyse Aile_?
GFBuqra: hayatım herseyım varlııgm aılem
endLesS: Düşlerforum
GFBuqra: TürKiye*nin en ii forum sitesi
endLesS: ÖSS
GFBuqra: İi geçti kii Yeni bir baslanqıc
endLesS: Harbiden yaa ee sonra uzatalım biraz kelime bulamadım
GFBuqra: hahaha
endLesS: Buldum endLesS
GFBuqra: Anlatılmaz yasanır hahaha
endLesS: Eyw Neyse ya kapatalım bu kelime zımbırtısını üreticiliğim söndü hahaha
GFBuqra: Eet bencede en iisi yani bitirmek..
endLesS: Gelecekten beklentin ne buqra
GFBuqra: Gelecekten beklentılerım su an ıcın mutlu bır yasam huzur dolu bır yer sevdiğim kısıyle yasamak yaslanmak
endLesS: Vee son olarak forumumuzdaki üyelere bir mesajın varmı_?
GFBuqra: Forum uyelerıne msj mı? şimdilik yok ama hepsi cok iyi uyeler cok arkadasım oldu bu forum sayesınde ıyı kotu herkes kendıne ıyı baksın İnci*m sen baskasın bendeki yerini biliosun zaten
endLesS: Tşk ederiz bizimle röportaj yaptığın için
GFBuqra: Ne demek her zaman Ben buralardayım hahaha Şaka bi yana asıl ben tşk ederim röportaj için beni seçtiğiniz için
endLesS: Kesdiiikkk hahaha
Bi hatamız olduysa affola
Röportajların devamı gelecektir
Forumumuzun sevilen isimlerinden GFBuqra ile bir röportaj yaptık.. Soruları kankası endLesS soruyor, Buqra cevaplıyor
endLesS: Bundan sonraki her lafın forumda aleyhine işleyecektir
GFBuqra: Hadi yaa
endLesS: KLasik bir giriş olsun istemedim be hacı nabıosun
GFBuqra: Şu uzuuunnn Nasılsın muhabbetlerine girmeden röportaja baslasak hacı ne dersin
endLesS: Tabiki KLasik olarak ilk başta kendini tanıtırsan sevinirim isim soyisim yaş, konum vs.
GFBuqra: Adım buqra soyadım önemli deil Yas 19 yaslandık bea hacı İzmirliyim bunları bil yeterhahaha
endLesS: Hanqi takımlısın usta_?
GFBuqra: Sence Nick*e baksana
endLesS: Forumda senin FBli olduqunu herkes bilio ben usuldendir die şeettim hahaha
GFBuqra: Eet çok koyu bir Fenerbahçe taraftarıyım Bizimkisi bi ask bi tutku
endLesS: Abi Mehmet Topuz transferine ne diosun hahaha
GFBuqra: Ooo süper oldu onu almamıs ya Takıma çok büyük katkı sağlayacak ins
endLesS: İnş Nese Biraz özel hayata dalasım geldi Sevgili olayları falan nası gidiyor Ama konusmak istemiorum dersen buraları geçebiliriz hacı
GFBuqra: Bi sevgilim var eet :67: Forumda herkesin sevdiği biri bi melek İncim :67:
endLesS: NazLı*m Seni seviorum laf arasında sölim dedim nese devam edelim nası gidio inciyle_?
GFBuqra: Daha çok yeniyiz ki Herşey süper Allah bozmasın ins
endLesS: İns Nickinin anlamını sorcam sana ama saflık olur sorarsam hahaha
GFBuqra: Bencede o yüzden sorma hahaha
endLesS: Forumda Hadiseye olan askını herkes bilio Hoş hatun hayran olunmıcak gibi deil ama Nasıl basladı Hadise hayranlığı_?
GFBuqra: Bi şarkısı vardı bunun Stir me up Stir mi up diehahaha Öle basladı ve katlanarak devam etti İncimden çok olmasın seviorum Hadiseyi
endLesS: Şimdii sana bazı kelimeler sölicem ve onların sende ne anlam ifade edeceğini sorucam uyar mı hacı_?
GFBuqra: Uyar tabii.. Sor ama zor olmasın
endLesS: + rep
GFBuqra: Emeğe saygı
endLesS: Aşk_?
GFBuqra: İnci (FuLLmoon)
endLesS: Para_?
GFBuqra: Elinin kiri
endLesS: Keşke öyle olsa neyse Aile_?
GFBuqra: hayatım herseyım varlııgm aılem
endLesS: Düşlerforum
GFBuqra: TürKiye*nin en ii forum sitesi
endLesS: ÖSS
GFBuqra: İi geçti kii Yeni bir baslanqıc
endLesS: Harbiden yaa ee sonra uzatalım biraz kelime bulamadım
GFBuqra: hahaha
endLesS: Buldum endLesS
GFBuqra: Anlatılmaz yasanır hahaha
endLesS: Eyw Neyse ya kapatalım bu kelime zımbırtısını üreticiliğim söndü hahaha
GFBuqra: Eet bencede en iisi yani bitirmek..
endLesS: Gelecekten beklentin ne buqra
GFBuqra: Gelecekten beklentılerım su an ıcın mutlu bır yasam huzur dolu bır yer sevdiğim kısıyle yasamak yaslanmak
endLesS: Vee son olarak forumumuzdaki üyelere bir mesajın varmı_?
GFBuqra: Forum uyelerıne msj mı? şimdilik yok ama hepsi cok iyi uyeler cok arkadasım oldu bu forum sayesınde ıyı kotu herkes kendıne ıyı baksın İnci*m sen baskasın bendeki yerini biliosun zaten
endLesS: Tşk ederiz bizimle röportaj yaptığın için
GFBuqra: Ne demek her zaman Ben buralardayım hahaha Şaka bi yana asıl ben tşk ederim röportaj için beni seçtiğiniz için
endLesS: Kesdiiikkk hahaha
Bi hatamız olduysa affola
Röportajların devamı gelecektir