Gerizekalı Bir Emo
R RaPizM^^ Bayan Üye 7 Eyl 2010 #3 ---> Gerizekalı Bir Emo bence basına +41 falan yazsaydın :11: tşkler buğra (.
hç kmse oLmadı Bayan Üye 7 Eyl 2010 #4 ---> Gerizekalı Bir Emo hoş kareLer allah sahibine baqğışLasın hahaha xD
CaSuaL @ |+ Onursal Üye +| Gold 10 Eyl 2010 #8 ---> Gerizekalı Bir Emo Bu Emo Değil Bence Hasta Olmuş Kendini Tedavi Ediyor
_zeynep_ Bayan Üye 10 Eyl 2010 #9 ---> Gerizekalı Bir Emo Çok merak ettim ama göremedim çıkmıyo resimler
ashli Bayan Üye 10 Eyl 2010 #11 ---> Gerizekalı Bir Emo Kaç kez bu konuya tıkladım bu resimler bir türlü çıkmadı bende xD
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 10 Eyl 2010 #12 ---> Gerizekalı Bir Emo Resim Çıkmıyor Bende
waLL~é Bayan Üye 10 Eyl 2010 #16 ---> Gerizekalı Bir Emo bencede acılmayanlar hıc dert etmesın mıdenıze zarar .s akıl yok bunlarda .s
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 10 Eyl 2010 #19 ---> Gerizekalı Bir Emo Vaovv Fena
_zeynep_ Bayan Üye 10 Eyl 2010 #20 ---> Gerizekalı Bir Emo İnsanın başına ne gelirse meraktan gelir derler ya :S Sabahtan beri bende nie açılmıo die merak ediodm sonunda açıldı Açılmaz olaydı.. Nasıl bi zihniyettir anlamıorm ki bu hale gelio bu insanlar :S
---> Gerizekalı Bir Emo İnsanın başına ne gelirse meraktan gelir derler ya :S Sabahtan beri bende nie açılmıo die merak ediodm sonunda açıldı Açılmaz olaydı.. Nasıl bi zihniyettir anlamıorm ki bu hale gelio bu insanlar :S