Yerde yatan, ölmek üzere olan bir insan var. Hayat öpücüğü yapmaniz gerekiyor. Yapabilir miydiniz ?
Rock SouL Kayıtlı Üye 29 Eyl 2012 #1 Yerde yatan, ölmek üzere olan bir insan var. Hayat öpücüğü yapmaniz gerekiyor. Yapabilir miydiniz ?
Yerde yatan, ölmek üzere olan bir insan var. Hayat öpücüğü yapmaniz gerekiyor. Yapabilir miydiniz ?
'hayaL Bayan Üye 29 Eyl 2012 #2 ---> Gerektiği Zaman Hayat Öpücüğü Yapabilir Misiniz ? Tabiki yapardım, orada ölmek üzere olan biri varken yapsam mı yapmasam mı diye düşünecek degilim
---> Gerektiği Zaman Hayat Öpücüğü Yapabilir Misiniz ? Tabiki yapardım, orada ölmek üzere olan biri varken yapsam mı yapmasam mı diye düşünecek degilim
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 29 Eyl 2012 #3 ---> Gerektiği Zaman Hayat Öpücüğü Yapabilir Misiniz ? Yaparım
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 29 Eyl 2012 #4 ---> Gerektiği Zaman Hayat Öpücüğü Yapabilir Misiniz ? yaparım
Deniz kızı Bayan Üye 29 Eyl 2012 #5 ---> Gerektiği Zaman Hayat Öpücüğü Yapabilir Misiniz ? Yaparım tabi ki.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 29 Eyl 2012 #6 ---> Gerektiği Zaman Hayat Öpücüğü Yapabilir Misiniz ? Yaparım Ama Umarım Gerekmez :R Çünkü ; Sevmediğim Sinir Olduğum Bir İnsan İçin Bunu Yapmayabilirim xD
---> Gerektiği Zaman Hayat Öpücüğü Yapabilir Misiniz ? Yaparım Ama Umarım Gerekmez :R Çünkü ; Sevmediğim Sinir Olduğum Bir İnsan İçin Bunu Yapmayabilirim xD
'-DamLa Bayan Üye 29 Eyl 2012 #7 ---> Gerektiği Zaman Hayat Öpücüğü Yapabilir Misiniz ? Yaparım sanırım.
G Gocububa Kayıtlı Üye 29 Eyl 2012 #8 ---> Gerektiği Zaman Hayat Öpücüğü Yapabilir Misiniz ? Yaparım insan hayatı söz konusu olan..
Görünmezadam Kayıtlı Üye 29 Eyl 2012 #9 ---> Gerektiği Zaman Hayat Öpücüğü Yapabilir Misiniz ? yaparim
' Beşiktaşk Bayan Üye 29 Eyl 2012 #10 ---> Gerektiği Zaman Hayat Öpücüğü Yapabilir Misiniz ? yapamam sanırım . Heycan yaparm zaten yardım bulmaya çalışırım
---> Gerektiği Zaman Hayat Öpücüğü Yapabilir Misiniz ? yapamam sanırım . Heycan yaparm zaten yardım bulmaya çalışırım
Elsa Bayan Üye 29 Eyl 2012 #11 ---> Gerektiği Zaman Hayat Öpücüğü Yapabilir Misiniz ? Söz konusu birinin hayatıysa, düşmanım da olsa yaparım.
---> Gerektiği Zaman Hayat Öpücüğü Yapabilir Misiniz ? Söz konusu birinin hayatıysa, düşmanım da olsa yaparım.
Buğra1 Kayıtlı Üye 29 Eyl 2012 #14 ---> Gerektiği Zaman Hayat Öpücüğü Yapabilir Misiniz ? Suni teneffüs mü demek istediniz bayım?
G Gülümse. Bayan Üye 29 Eyl 2012 #15 ---> Gerektiği Zaman Hayat Öpücüğü Yapabilir Misiniz ? Hayat öpücüğü yapmak sanki biraz anlamsız mı olmuş ne? Yapmam.
---> Gerektiği Zaman Hayat Öpücüğü Yapabilir Misiniz ? Hayat öpücüğü yapmak sanki biraz anlamsız mı olmuş ne? Yapmam.
Rock SouL Kayıtlı Üye 29 Eyl 2012 #16 ---> Gerektiği Zaman Hayat Öpücüğü Yapabilir Misiniz ? Buğra' Alıntı: Suni teneffüs mü demek istediniz bayım? Genişletmek için tıkla ... O da gecti aklimdan ama bu daha erotik. Cevap verirken biraz dusundursun istedim :Ç Gülümse.' Alıntı: Hayat öpücüğü yapmak sanki biraz anlamsız mı olmuş ne? Yapmam. Genişletmek için tıkla ... :M
---> Gerektiği Zaman Hayat Öpücüğü Yapabilir Misiniz ? Buğra' Alıntı: Suni teneffüs mü demek istediniz bayım? Genişletmek için tıkla ... O da gecti aklimdan ama bu daha erotik. Cevap verirken biraz dusundursun istedim :Ç Gülümse.' Alıntı: Hayat öpücüğü yapmak sanki biraz anlamsız mı olmuş ne? Yapmam. Genişletmek için tıkla ... :M
S Stinko Kayıtlı Üye 30 Eyl 2012 #18 ---> Gerektiği Zaman Hayat Öpücüğü Yapabilir Misiniz ? yaparımmmmmm
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 30 Eyl 2012 #19 ---> Gerektiği Zaman Hayat Öpücüğü Yapabilir Misiniz ? Yapardım
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 30 Eyl 2012 #20 ---> Gerektiği Zaman Hayat Öpücüğü Yapabilir Misiniz ? Hem insana, hem hayvana ikisine de yaparım.