GeRÇk -KomiK ŞakaLar..

CeYDa^^

Banned
tamamen gercek hayattan alıntı bakalım neler yapılıyormuş sakın denemeyinnnn

Bisküvi şakası: Üç arkadaş muziplik yapalım dedik ve 1 paket kaymaklı bisküvi aldık. Bisküvilerin kaymaklarını güzelce sıyırıp yedik. Bisküvinin arasına beyaz diş macunu sıkıp kapattık. Odaya arkadaşları çağırdık sırayla geldiler bisküvi ikram ettik. Tepkileri aynen şöyleydi;
-ooooovvv bu ne ya!
-ağzım yandı yaaa!
-Ne var bunda?
-Naneli naneli dedik.
Bir arkadaşımız hem yiyor hem ağzını gözünü buruşturuyor hemde bisküvi paketinin içine bakıp duruyordu. Bisküvi bittikten sonra diş macunu olduğunu söyleyince kaçacak yer aradık tabi. Gülmekten mahvolduk.

Üstelik kamerayada çektik seyredip seyredip gülüyoruz.

Çocukken plastik topla maç yapıyoruz. Top patladı, maç yarıda kaldı.
Arkadaşlardan kimin fikriydi bilmiyorum, yarılan topun içine taş dolduralım dedi. Fikir tuttu. Bulduğumuz taşları topun içine tıkıştırdık, sonrada az ilerimize koyduk. yoldan geçenlere " abi, topu bi atsana " diyoruz çocuksu masumluğumuzla. Topa gerilip vuranlarımı ararsınız, kendini Pele sanıp havalara girenlerimi... Ama sonuçta hepsi ayağını tutarak ve morarmış bir yüzle ayrıldı. Bir çocuk vurdu ki onu unutamıyorum. Ayağında tokya ile bir bakkal çırağı gelip topa olanca hızıyla vurdu, ve resmen kemik sesi duyduk. Bağırarak kaçtı gitti. Biz ise gülüştük.

Şimdi düşünüyorum da neden böyle bir şey yaptık, ?...
sadece çocukluk!

Bu olay geçen yaz akşamı başıma geldi arkadaşımla yolda yürürken karpuzcunun önünden geçtik. ve bir ses yükseldi arkamızdan iki bayan bize karpuzcumusunuz diye seslendi ben orda koptum. arkadaşım bozmadı evet biz karpuzcuyuz dedi. Kadın karpuzların fiyatını sordu. Arkadaşım bu gün benim yigenim dogdu onun için bu akşam sizden para almıyoruz demesinmi bayanlar istedigimiz kadar karpuz alabilirmiyiz dediler evet dedik sonra ordan topukladık ve seyrediyoruz.

Bayanlar 3 er tane karpuz almışlar gidiyolar, arkalarından gerçek karpuzcu koşuyor HIRSIZ var diye biz tamamen koptuk orda sonra olay yerinden uzaklaştık.

arkadasım her hafta sayısal loto oynar ve her defasında aynı numaraları işaretlerdi bunu bir ben bildiğim icin hafta icerisinde arkadasımın 16 yasındakı oğluna durumu anlattım ve numaraları yazdım arkadasımın ogluna verdim hafta sonu arkadasımla piknige gittik birkac kadeh rakı ictik aksam 10:00 gibi arkadasımlara gittik bu heyecanla sayısal loto sonuclarını sorarken oğlu sonucları biliyorum dedi ve söylemeye basladı 1.2.3.4... sıralarken arkadasın kalbi rengı sarardı bayılacak gibi oldu beste bes oldugunda bayıldı yarım saat sonra ayıldıgında sakayı kendine anlattık yaklasık iki ay benimle konusmadı :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri