yZTORocTQDY
' Kors@N Kayıtlı Üye 12 Ağu 2011 #2 ---> Gerçekten Süper Şarkı ! Kadim&Sevda-Soğuk Şehir Bu gibi şarkılarda kızlar daha iyi söylüyor Güzeldi bak beğendim bunu :R
---> Gerçekten Süper Şarkı ! Kadim&Sevda-Soğuk Şehir Bu gibi şarkılarda kızlar daha iyi söylüyor Güzeldi bak beğendim bunu :R
eternal Banned 12 Ağu 2011 #3 ---> Gerçekten Süper Şarkı ! Kadim&Sevda-Soğuk Şehir teşkür ederim , erkeğin sesi daha güzel
LiliaLoly Bayan Üye 12 Ağu 2011 #4 ---> Gerçekten Süper Şarkı ! Kadim&Sevda-Soğuk Şehir Al beni benden. de güzeldi. buda güzel tesekkürler canım
---> Gerçekten Süper Şarkı ! Kadim&Sevda-Soğuk Şehir Al beni benden. de güzeldi. buda güzel tesekkürler canım
H HaDeS Kayıtlı Üye 12 Ağu 2011 #5 ---> Gerçekten Süper Şarkı ! Kadim&Sevda-Soğuk Şehir 2007 nin en guzel sarkilarindan o donem calistigim isyerinde hep soylerdi bizim kizlar
---> Gerçekten Süper Şarkı ! Kadim&Sevda-Soğuk Şehir 2007 nin en guzel sarkilarindan o donem calistigim isyerinde hep soylerdi bizim kizlar
eternal Banned 12 Ağu 2011 #6 ---> Gerçekten Süper Şarkı ! Kadim&Sevda-Soğuk Şehir =) eski evet.. bende çok beğenerek dinlerdim.
ParadokS Kayıtlı Üye 9 Eki 2011 #7 ---> Gerçekten Süper Şarkı ! Kadim&Sevda-Soğuk Şehir Sendeki bu nostalji sevdası nereden geliyor. Teşekkürler.
---> Gerçekten Süper Şarkı ! Kadim&Sevda-Soğuk Şehir Sendeki bu nostalji sevdası nereden geliyor. Teşekkürler.
eternal Banned 9 Eki 2011 #8 ---> Gerçekten Süper Şarkı ! Kadim&Sevda-Soğuk Şehir önceden dinlemişmiydin gıcık ,yinede sağol : )
H HaDeS Kayıtlı Üye 25 Haz 2012 #9 ---> Gerçekten Süper Şarkı ! Kadim&Sevda-Soğuk Şehir bu sarki birden fazla yere var ama yine de dinlenir
---> Gerçekten Süper Şarkı ! Kadim&Sevda-Soğuk Şehir bu sarki birden fazla yere var ama yine de dinlenir