gerçekten sinir bozucu

redsoul

Bayan Üye
itiraf ediyorum en sinir olduğum olay insanların birseyi istediklerini söyleyip başarmak için çaba sarfetmemeleri..

yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama herhangi birşeyi çok istediğini söyleyen insanlar iş onun için çaba sarfetmeye gelince bi haller oluyo..saçma sapan bahaneler devreye giriyo..gereksiz endişeler büyütülüyo..kaçan fırsatların haddi hesabı yok..

bu konuya nerden geldim ve neden böyle sinirlendim..suanda cevremdeki herkes birseyler istiyo ve kılını kıpırdatmıyolar..ben yapmaları gerekenı soylediğimde suclu oluyorum..yok ben herseyı bılıyomusum bıdı bıdı..

herseyi bilmiyorum elbette bildiğim bişey varsa o da istediğine ulaşmak için calısmak gerektiği..

neden çevredeki insanlar benım hayatımı da ilgilendiren birşeyler isteyip umutlandırıp daha sonrasına afedersiniz bi taraflarını kaldırıp çalışmıyolar?..

neden üşengeçlikleri yada saçma ve geçersiz sebebleri yüzünden herseyi erteledikleri için en sonunda çaresiz kalıp beni de üzüyolar..

arkadaşlar suanda gerçekten çok sinirliyim..yanlış mı düşünüyorum..haksız yere mi kızıyorum?

---> gerçekten sinir bozucu

Ne kadar ekmek varsa o kadar köfte olur. Dünyanın kanunu bu. İsteyen çok istediği şeyin uğruna yapabileceği herşeyi yapmaya çalışır. İsteyende kılını dahi kımıldatmayabilir. Sonuçta burada bizleri ilgilendiren bir şey olmadığını düşünüyorum. Çünkü çaba sarfetmemelerinden ötürü kaybetmeleri onların bileceği iş. Merak ettiğim şey bu duruma neden sinir olduğun ?

Ben de yapıyorum.
İstiyorum. Fakat, hiç çabalamıyorum bazen. Tembellik bir nevi.
Haklısın.

Hayal edersin, istersin ve elde edersin. Elde etmek için çalışmak gerek.

sanirim ucu kendisine dokandigi icin sinirlenmis...
ama dediginde cok hakli.

birsey istiyorda hic birsey yapmiyorsan baskasinida rahatsiz etmeyeceksin.
istedigin seyi icinde tut ozaman...

bende cok tembelim ama isteklerimle baskalarini rahatsiz etmiyorum...

Ne kadar ekmek varsa o kadar köfte olur. Dünyanın kanunu bu. İsteyen çok istediği şeyin uğruna yapabileceği herşeyi yapmaya çalışır. İsteyende kılını dahi kımıldatmayabilir. Sonuçta burada bizleri ilgilendiren bir şey olmadığını düşünüyorum. Çünkü çaba sarfetmemelerinden ötürü kaybetmeleri onların bileceği iş. Merak ettiğim şey bu duruma neden sinir olduğun ?

benı sınırlendıren durum su kı bu ınsanlar deger verdıgım ınsanlar ve ıstedıklerı amac edındıklerı hayallerde ben de varım benım hayatımı da etkılıyo...ve ben umut edıp hayal kırıklıgına ugruyorum..ve uyardıgımda ya da yapmaları gerekenı soyledıgımde sen herseyı cok mu bılıyosun tarzında bı tepkı almak da sınır bozucu..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri