deLi_dü$
Bayan Üye
Tarkan işini biliyor ya; ilk önce muck muck, sonra gel hiç acımıcak, sonra öp öp öpp, işi bitince adımı kalbine yaz beni unutma, canımsın Tarkan ♥
____
Son nefesimde elimi sen tutacaksın.. Sktr git diğecegim mal gibi kalacaksın.... Meleklerin sözü var...
________
Eski sevgililerimin hepsine kandil mesajı atıcam Aşk'a gelmediler Bari İman'a gelsinler
_____
Nescafe bile üçü birarada ben yalnızım" diyorsunuz da kahvenin hası sade içilir.
_____
2030 da çocuklar babalarına sorucaklar: Annemle nasıl tanıştın baba?
-herşey bir dürtmeyle başladı evladım
______
Az vakti kalıp ne giyeceğine karar veremeyen kızın yarattığı gerilim testere 7 de yoktur =D
_____
Bu sakalla okula giremezsin diyen müdüre "ama BIYIKLI KIZLAR giriyor" diyen öğrenci büyüksün ♥
____
Fαcebook'tα iLişki Durumunu 'EVLİ' Yαptınız Yα ,
Gerdeğede Fαce'de Dürterek mi Giriceksiniz ...
______
αkLımα geLiosun yα, çok kötü oLuorum bi αn ~ sonrα αnα bαCı dewαm ;D
______
ßirazdaha "Aklın" olsa ~ Gerizekalı Olcakmışsın :] ~
______
# мuтLuγuz Laη .. ωaямı öтєSi ? ωaяSa öтєSi σηuda γaşaяız haηiii ,d |
____
Seni Kaybettiğime ÜzüLmüyorum.. NasıL DerLer Cana GeLiceğine MAL'a GeLsin ..
______
Ben o sahte bakışlara, o yalan dolan laflara, serefsz insanlara, söv , söv , söv , söv do-ya-ma-dım . . . ~
:119:
____
Son nefesimde elimi sen tutacaksın.. Sktr git diğecegim mal gibi kalacaksın.... Meleklerin sözü var...
________
Eski sevgililerimin hepsine kandil mesajı atıcam Aşk'a gelmediler Bari İman'a gelsinler
_____
Nescafe bile üçü birarada ben yalnızım" diyorsunuz da kahvenin hası sade içilir.
_____
2030 da çocuklar babalarına sorucaklar: Annemle nasıl tanıştın baba?
-herşey bir dürtmeyle başladı evladım
______
Az vakti kalıp ne giyeceğine karar veremeyen kızın yarattığı gerilim testere 7 de yoktur =D
_____
Bu sakalla okula giremezsin diyen müdüre "ama BIYIKLI KIZLAR giriyor" diyen öğrenci büyüksün ♥
____
Fαcebook'tα iLişki Durumunu 'EVLİ' Yαptınız Yα ,
Gerdeğede Fαce'de Dürterek mi Giriceksiniz ...
______
αkLımα geLiosun yα, çok kötü oLuorum bi αn ~ sonrα αnα bαCı dewαm ;D
______
ßirazdaha "Aklın" olsa ~ Gerizekalı Olcakmışsın :] ~
______
# мuтLuγuz Laη .. ωaямı öтєSi ? ωaяSa öтєSi σηuda γaşaяız haηiii ,d |
____
Seni Kaybettiğime ÜzüLmüyorum.. NasıL DerLer Cana GeLiceğine MAL'a GeLsin ..
______
Ben o sahte bakışlara, o yalan dolan laflara, serefsz insanlara, söv , söv , söv , söv do-ya-ma-dım . . . ~
:119: