Gerçekleşmeyen Hayallerimizin Suçlusu Kim?
Uncertain Bayan Üye 21 Tem 2011 #5 ---> Gerçekleşmeyen Hayallerimizin Suçlusu Kim? yerine göre değişiyor bence
endLesS Webmaster 21 Tem 2011 #7 ---> Gerçekleşmeyen Hayallerimizin Suçlusu Kim? Aslında ben. İnsanları kırmamak adına bazı adımları atarken sakınıyorum oysa 500.000 kadar insana kazık atabilirsem süper bir mevkim olacak
---> Gerçekleşmeyen Hayallerimizin Suçlusu Kim? Aslında ben. İnsanları kırmamak adına bazı adımları atarken sakınıyorum oysa 500.000 kadar insana kazık atabilirsem süper bir mevkim olacak
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 21 Tem 2011 #9 ---> Gerçekleşmeyen Hayallerimizin Suçlusu Kim? Hayallerim yok ki.
gulnare Bayan Üye 21 Tem 2011 #13 ---> Gerçekleşmeyen Hayallerimizin Suçlusu Kim? üniversite sınavı için soruları hazırlayan yetkililerhahaha
---> Gerçekleşmeyen Hayallerimizin Suçlusu Kim? üniversite sınavı için soruları hazırlayan yetkililerhahaha
A Adelia Bayan Üye 22 Tem 2011 #15 ---> Gerçekleşmeyen Hayallerimizin Suçlusu Kim? Kader,kendmiz,aile
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 22 Tem 2011 #16 ---> Gerçekleşmeyen Hayallerimizin Suçlusu Kim? bazı seylerı baskalarına mAAl etmek dogru degıl olmamasının sebebı kendımım
---> Gerçekleşmeyen Hayallerimizin Suçlusu Kim? bazı seylerı baskalarına mAAl etmek dogru degıl olmamasının sebebı kendımım
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 16 Ara 2011 #18 ---> Gerçekleşmeyen Hayallerimizin Suçlusu Kim? Tabiki kendimiz.(istisnalar hariç)
Baski34 Kayıtlı Üye 16 Ara 2011 #19 ---> Gerçekleşmeyen Hayallerimizin Suçlusu Kim? Tabiiki Kendımız gercekLesmıcek hayaL kurma o zaman Aga xD
---> Gerçekleşmeyen Hayallerimizin Suçlusu Kim? Tabiiki Kendımız gercekLesmıcek hayaL kurma o zaman Aga xD
AyPeri Bayan Üye 26 Ara 2011 #20 ---> Gerçekleşmeyen Hayallerimizin Suçlusu Kim? AiLe Sana kendi istediklerini kendi hayaLLerini yaptırmaya çaLışırLar
---> Gerçekleşmeyen Hayallerimizin Suçlusu Kim? AiLe Sana kendi istediklerini kendi hayaLLerini yaptırmaya çaLışırLar